Facebook Pixel «Τον ξέρω καλά τον Λημνιό, θα δείτε τι θα κάνει στον ΠΑΟΚ – Μόνο αυτός στην ηλικία του…»
| 2017-04-08 16:26:00

«Τον ξέρω καλά τον Λημνιό, θα δείτε τι θα κάνει στον ΠΑΟΚ – Μόνο αυτός στην ηλικία του…»

«Τον ξέρω καλά τον Λημνιό, θα δείτε τι θα κάνει στον ΠΑΟΚ – Μόνο αυτός στην ηλικία του…»

Νυν συμπαίκτης του στον Ατρόμητο «αποθεώνει» τον νεαρό άσο που θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, παρουσιάζει τα δυνατά του στοιχεία, ενώ εξηγεί τι τον κάνει να διαφέρει από όλα τα… ταλέντα της ηλικίας του.

Ο Γιώργος Ζησόπουλος , ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου , μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την ήττα από τον ΠΑΟΚ αλλά και για την μεταγραφή του Δημήτρη Λημνιού στον «δικέφαλο».

Όσα είπε ο Γιώργος Ζησόπουλος στον ArenaFM 89.4:

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Δεν υπήρχε κάποιο βαθμολογικό κίνητρο για την ομάδα μας αλλά όταν παίζεις με μια μεγάλη ομάδα , πάντα προσπαθείς να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Οπότε όλα τα παιχνίδια έχουν κίνητρο, αλλά στον ΠΑΟΚ είχαν μεγαλύτερο. Ήταν πολύ συγκεντρωμένος και κατάφερε αρκετά νωρίς να τελειώσει το ματς.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός και με ένα γκολ από τα …αποδυτήρια κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Εμείς δεν αντιδράσαμε σωστά, το πλάνο που είχαμε για το παιχνίδι , ανατράπηκε γρήγορα, ο ΠΑΟΚ βρήκε χώρο, έκανε το 2-0 και καθάρισε το ματς».

Αναφορικά με τον «δικέφαλο»: «Ο ΠΑΟΚ έχει πλάνο, οργάνωση, είναι μια ομάδα που ξέρει τι θέλει και πώς να το παίρνει. Τελευταία έχει ανεβάσει το επίπεδο με τις προσθήκες κάποιων πολύ ποιητικών παικτών. Το ρόστερ του είναι μεγάλο οπότε και στην διαδικασία των πλέι οφ αλλά στο κύπελλο θα μπορέσει να ανταποκριθεί σωστά

Ξεχώρισες κάποιον ποδοσφαιριστή;

«Ο Μπίσεσβαρ ήταν πολύ κινητικός, σκόραρε με μια πολύ ωραία ενέργεια και κάθε φορά που ακουμπούσε την μπάλα ,προσπαθούσε να κάνει κάτι διαφορετικό. Όλοι οι παίκτες του είναι καλοί».

Για την μεταγραφή του Ληνιού στον ΠΑΟΚ: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ένα ταλέντο που αν το αξιοποιήσει και τον βοηθήσει και η ομάδα, μπορεί να φτάσει πάρα πολύ ψηλά. Έχει όλα τα προσόντα που χρειάζεται ο σύγχρονος ποδοσφαιριστής, είναι γρήγορος, πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός , έχει μεγάλη βελτίωση και αρκετά παιχνίδια στα πόδια του».

Μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ;

«Παίζει σε μια θέση που οι μεγάλες ομάδες συνήθως παίρνουν ξένους παίκτες . Είναι ένα παιδί 19 χρονών με αρκετές παραστάσεις. Αν πάρει τις ευκαιρίες και έχει την στηρίξει που πρέπει, νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Αξίζει να βρίσκεται εκεί και θα το δείτε όλοι, ότι έχει τις δυνατότητες να πάει και ακόμα ψηλότερα».

Ποδοσφαιρικό θράσος έχει;

«Περισσότερο από οποιαδήποτε παιδί στην ηλικία του ξέρω. Τον πιστεύω πολύ και τον πίστεψα από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν ενδιαφερθεί τόσες ομάδες για τον παίκτη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags