Facebook Pixel "Βούλιαξαν" τη Βέροια τα "καναρίνια"
| 2017-04-09 21:13:00

"Βούλιαξαν" τη Βέροια τα "καναρίνια"

"Βούλιαξαν" τη Βέροια τα "καναρίνια"

O αδιάφορος Παναιτωλικός δεν... χαρίστηκε στη "βασίλισσα" και με γκολάρα του Ρόσα νίκησε 1-0 στο Αγρίνιο και την έστειλε στη Football League

O αδιάφορος Παναιτωλικός προερχόταν από ήττα με 3-0 από την Ξάνθη, ενώ αγνοούσε τη νίκη, από το 2-0 επί του Λεβαδειακού στις 4 Μαρτίου. Το σκηνικό έμοιαζε ιδανικό για τους φιλοξενούμενους αλλά η θεωρία ποτέ μέχρι σήμερα δεν έπαιξε ποδόσφαιρο. Οι παίκτες του Χάβου έπαιξαν για τη νίκη και αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, παίρνοντας μια δίκαιη νίκη και καταδικάζοντας τους αντιπάλους τους... 
Η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς το «πάλεψε», πάντως και είχε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, έστω, να ισοφαρίσει, αλλά δεν τα κατάφερε και αποχαιρετά, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, τη μεγάλη κατηγορία.

1-0 και... φουριόζος!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά κι έκαναν ευκαιρίες για γκολ πριν καν συμπληρωθούν δέκα λεπτά στο παιχνίδι, με τον Ρότσα και τον Ρόσα να απειλούν τον Καντιμοίρη και τον κίπερ της Βέροια να αντιστέκεται, μέχρι το 16`. Σε εκείνο το σημείο ο Ρόσα με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ!

Το 1-0 των γηπεδούχων δεν ξύπνησε τη Βέροια που συνέχισε να έχει ρόλο κομπάρσου στο παιχνίδι, την ώρα που ο Παναιτωλικός κράτησε τον καλό ρυθμό που είχε από το πρώτο λεπτό και έφτασε με αξιώσεις 2-3 φορές κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα αλλά ο Λόπες δεν ήταν εύστοχος με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε με το 1-0 στα αποδυτήρια και την Βέροια να αισθάνεται τυχερή που ήταν θεωρητικά ακόμα μέσα στο παιχνίδι αν και η εικόνα της δεν έδινε ελπίδες για κάτι καλύτερο.

Το πάλεψε, αλλά...

Ο Παναιτωλικός έδωσε γήπεδο στη Βέροια και προσπάθησε να απειλήσει στις αντεπιθέσεις, εξασφαλίζοντας παράλληλα πως δεν θα δεχθεί ή δεν θα δώσει ευκαιρίες στην Βασίλισσα του Βορρά να φτάσει σε απόσταση βολής από τον Κυριακίδη.

Το πλάνο του Χάβου δούλεψε εξαιρετικά, αφού από τη στιγμή που οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο, η Βέροια κατάφερε να απειλήσει, μόλις δύο φορές με σουτ του Καπετάνου, τη στιγμή που ο Παναιτωλικός ήταν πιο κοντά σε ένα δεύτερο γκολ κάθε φορά που έβγαινε στην αντεπίθεση. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν να μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική την παραμονή τους στην κατηγορία και είπαν το αντίο, δύο στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Κούσας, Χαντάκιας, Μύγας, Ρότσα, Μπράβο, Παπάζογλου, Ρόσα, Ρέι (62' Μουνιός), Λόπες, Μαρκόφσκι.

ΒΕΡΟΙΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Καλί, Αντονιάν, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Σουλέ (53' Λινάρδος), Τομάς, Κάλβο, Σαρπόνγκ, Καπετάνος, Στόιτσεφ (67' Μίλιεβιτς).  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags