Facebook Pixel ΑΠΙΘΑΝΗ ομολογία του Σισοκό για Ολυμπιακό!
| 2017-04-09 23:31:00

ΑΠΙΘΑΝΗ ομολογία του Σισοκό για Ολυμπιακό!

ΑΠΙΘΑΝΗ ομολογία του Σισοκό για Ολυμπιακό!

Διαβάστε τι είπε ο Γάλλος μπακ του Ολυμπιακού για τις εκτός έδρας επιδόσεις της ομάδας!

Συγκεκριμένα, είπε οτι θέλει κόντρα στην ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη να γίνει το πρώτο βήμα της πρόκρισης, καθώς παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει καλή απόδοση εκτός έδρας.

Αναλυτικά:

«Γνωρίζαμε ότι με νίκη είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά, πήραμε τον έλεγχο, αλλά μετά από ένα δικό μας λάθος δεχτήκαμε το γκολ. Όταν παίζεις με τέτοιου είδους ομάδες είναι δύσκολο όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ να αντιδράσεις. Ευτυχώς πιέσαμε και καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ. Δυστυχώς δεν καταφέραμε το δεύτερο που θα μας έδινε τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Σισοκό.

Για το γεγονός ότι με νίκη επί του ΠΑΣ θα μπορέσουν να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα στο γήπεδο τους: «Θέλουμε καταρχήν να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που σήμερα ήρθε από μακριά για να γιορτάσει μαζί μας την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Να δει την ομάδα να κερδίζει. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, αν και στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά. Αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι στην έδρα μας για να γιορτάσουμε μαζί το πρωτάθλημα. Πρώτα όμως τους θέλουμε να μας στηρίξουν στο ματς Κυπέλλου».

Για το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ και αν είναι αισιόδοξος: «Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε το πρώτο βήμα στην έδρα μας. Να πάρουμε τη νίκη. Δεν θα είναι εύκολο γιατί η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα μας κέρδισε και θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το πρώτο παιχνίδι που είναι στην έδρα μας γιατί ξέρουμε ότι εκτός έδρας δεν παίζουμε πολύ καλά. Θα είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags