Facebook Pixel Φούντωσαν οι φήμες για μεταγραφή σέντερ φορ του ΠΑΟ - Τον φέρνει ο Ουζουνίδης (;) - Είναι ο...
| 2017-04-10 19:30:00

Φούντωσαν οι φήμες για μεταγραφή σέντερ φορ του ΠΑΟ - Τον φέρνει ο Ουζουνίδης (;) - Είναι ο...

Φούντωσαν οι φήμες για μεταγραφή σέντερ φορ του ΠΑΟ - Τον φέρνει ο Ουζουνίδης (;) - Είναι ο...

Σενάρια που αναθερμάνθηκαν, κάνουν λόγο για μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού με γνωστότατο επιθετικό. Έχουμε το παρασκήνιο!

Μπορεί η σεζόν να έχει φτάσει στο πιο κρίσιμο σημείο για τον Παναθηναϊκό, αφού ακολουθούν οι δύο ημιτελικοί του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και φυσικά τα πλέι οφ, ωστόσο στο Τριφύλλι έχουν ήδη ξεκινήσει να ασχολούνται από τώρα με τα μεταγραφικά ζητήματα του καλοκαιριού.

Φυσικά, ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν μπορεί να μπει σε συζητήσεις όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, αφού θέλει πρώτα να πάρει το «οκ» για το μπάτζετ από τον Γιάννη Αλαφούζο, ωστόσο ήδη έχει κάνει κάποιες επαφές, με παίκτες που τους αρέσουν και υπό προϋποθέσεις, θα τους απασχολήσουν μετά το τέλος της σεζόν.

Κάπως έτσι λοιπόν, προέκυψαν τις τελευταίες ώρες και δημοσιεύματα για τον Απόστολο Γιάννου, ο οποίος «ψάχνεται» να φύγει από την Κίνα και να γυρίσει στην Ελλάδα, μετά από 1.5 χρόνο. Ο νεαρός επιθετικός θέλει να φύγει από την Guangzhou R&F και σύμφωνα με πληροφορίες, για να το πετύχει αυτό, αφού έχει συμβόλαιο, είναι πρόθυμος ακόμα και να χαρίσει χρήματα.

Ο Γιάννου λοιπόν, όπως σας είχε αποκαλύψει ο SportDog αποτέλεσε διακαή πόθο του Μαρίνο Ουζουνίδη τον περασμένο Γενάρη, όμως λόγω των απαιτήσεων της ομάδας του, δεν κατάφερε να κλείσει το deal την τελευταία στιγμή.

Βέβαια, το θέμα δεν… ξεχάστηκε, καθώς ο κόουτς του Τριφυλλιού έχει εξαιρετική άποψη για τον Γιάννου, τον γνωρίζει πολύ καλά από τον Πανιώνιο και όπως σας είχαμε ενημερώσει με αποκλειστικό ρεπορτάζ από τις 18 Φεβρουαρίου, το όνομά του παραμένει πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Τριφυλλιού ενόψει καλοκαιριού!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags