Facebook Pixel Έκλεισε ο Πιέρος Σωτηρίου!
| 2017-04-12 17:15:00

Έκλεισε ο Πιέρος Σωτηρίου!

Έκλεισε ο Πιέρος Σωτηρίου!

Διαβάστε για την ομάδα στην οποία πήρε μεταγραφή ο Κύπριος άσος του ΑΠΟΕΛ!

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται λοιπόν κοντά σε συμφωνία με την Κοπεγχάγη για την πώληση του Πιέρου Σωτηρίου και περαιτέρω εξελίξεις αναμένονται σύντομα!

Η δανέζικη ομάδα είναι έτοιμη να βγάλει από το ταμείο 2,5 εκ.ευρώ για να τον κάνει δικός της, ποσό που καλύπτει τις απαιτήσεις των "γαλαζοκίτρινων"! Το ποσό ενδέχεται να ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια, με ορισμένα μπόνους που αγγίζουν τις 600.000.

Σε περίπτωση που η συμφωνία ολοκληρωθεί με την υπογραφή των σχετικών εγγράφων, τότε θα πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που θα εισπράξει ομάδα μας από την πώληση Κύπριου ποδοσφαιριστή.

Στη διακοπή των υποχρεώσεων για το Πάσχα, δηλαδή την επομένη του αγώνα με τον Απόλλωνα, ο Σωτηρίου ίσως ταξιδέψει για Κοπεγχάγη προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες μιας πιθανής συμφωνίας.

Η ομάδα της Δανίας καλύπτει τις αγωνιστικές (και οικονομικές) απαιτήσεις του 24χρονου επιθετικού. Μάλιστα για να του αποδείξει το πόσο πολύ επιθυμεί να τον προσθέσει στο ρόστερ, προσφέρει πολυετές συμβόλαιο. Αναφερόμαστε σε συνεργασία χρονικής διάρκειας πέντε ετών, κάτι που δεικνύει πως στην Κοπεγχάγη θέλουν να επενδύσουν σε αυτόν και ασφαλώς, εάν διακριθεί να τον μεταπωλήσουν και ο ΑΠΟΕΛ να καρπωθεί επίσης ένα ποσό. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags