Facebook Pixel ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ατάκα Βασιλειάδη για το Γουδή!
| 2017-04-12 22:28:00

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ατάκα Βασιλειάδη για το Γουδή!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ατάκα Βασιλειάδη για το Γουδή!

Ο υφυπουργός Αθλητισμού βρέθηκε απόψε στο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και μετά το ματς μίλησε και για το γηπεδικό του Τριφυλλιού

Για εντολή από τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να «τρέξουν» οι διαδικασίες για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Γουδή, μίλησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

«Μπορεί να χρειαστεί να καθυστερήσουμε λίγο, ώστε να θωρακιστεί νομικά το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδί. Υπάρχει εντολή όμως από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να επισπεύσουμε τις διαδικασίες. Είναι ένα έργο που θα αναμορφώσει την Αθήνα» ήταν τα λόγια του Υφυπουργού που βρέθηκε στη Λεωφόρο και παρακολούθησε τον ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρη Μπαλτάκου, που με δικά του λεγόμενα, επιβεβαίωσε ουσιαστικά όσα είπε και ο κ. Βασιλειάδης.

Όπως αμφότεροι μάλιστα ανέφεραν, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί αναμένεται να φτάσει τους 14-15 μήνες ώστε ακριβώς να διασφαλιστεί και να θωρακιστεί απόλυτα το έργο από όλες τις πλευρές. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags