Facebook Pixel Δήλωση – έκπληξη από Βαρούχα: «Ποια πέναλτι; Η κόκκινη το μεγάλο λάθος του Σιδηρόπουλου»!
| 2017-04-12 22:31:00

Δήλωση – έκπληξη από Βαρούχα: «Ποια πέναλτι; Η κόκκινη το μεγάλο λάθος του Σιδηρόπουλου»!

Δήλωση – έκπληξη από Βαρούχα: «Ποια πέναλτι; Η κόκκινη το μεγάλο λάθος του Σιδηρόπουλου»!

Διαβάστε τι είπε ο καθηγητής διαιτησίας για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου στη Λεωφόρο, όπου ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας εντόπισε ένα σοβαρό λάθος από τον Τάσο Σιδηρόπουλο και τους συνεργάτες του στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ (2-0). Όπως δήλωσε ο καθηγητής διαιτησίας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο διεθνής ρέφερι όφειλε στη φάση του 89’ να καταλογίσει πέναλτι και να αποβάλει τον Κρέσπο για την εκτός φάσης αγκωνιά στον αυχένα του Μπεργκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας: «Έχουμε τρεις φάσεις που είναι υπό αμφισβήτηση. Στο σουτ του Μπεργκ η μπάλα πηγαίνει ψηλά προς τον ώμο του παίκτη του ΠΑΟΚ (σ.σ. Κρέσπο) και γι’ αυτό δεν υπάρχει παράβαση. Στο χέρι του Χουλτ υπάρχει σωματική επαφή του με τον παίκτη του ΠΑΟΚ (σ.σ. Μάτος), η μπάλα φεύγει από το στήθος του αντιπάλου και βρίσκει στο χέρι που δεν είναι σε φυσική θέση αλλά είναι πάρα πολύ κοντά και δεν κάνει καμία προσπάθεια να πάει το χέρι στην μπάλα. Επίσης η πλάτη του είναι γυρισμένη, δεν έχει καν πρόσωπο στην μπάλα, οπότε δεν υπάρχει πέναλτι.

 Τέλος, για τη φάση στο 89’ κι ενώ η μπάλα δεν πηγαίνει εκεί που είναι ο Μπεργκ και ο Κρέσπο, ο παίκτης του ΠΑΟΚ βρίσκει με τον αγκώνα τον αντίπαλο. Όπου κι αν είναι η μπάλα, όταν υπάρχει μαρκάρισμα με το χέρι στο πρόσωπο ή τον αυχένα είναι πέναλτι και κόκκινη κάρτα. Πιστεύω πως υπάρχει σκοπιμότητα, γιατί υπήρχε μεταξύ τους πριν μια διένεξη
».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags