Facebook Pixel Συγκλονίζει ο Σωκράτης: «Ποιο παιχνίδι; Είμαστε ζωνταντοί - Νιώθω σαν ένα ζώο...»!
| 2017-04-13 02:00:00

Συγκλονίζει ο Σωκράτης: «Ποιο παιχνίδι; Είμαστε ζωνταντοί - Νιώθω σαν ένα ζώο...»!

Συγκλονίζει ο Σωκράτης: «Ποιο παιχνίδι; Είμαστε ζωνταντοί - Νιώθω σαν ένα ζώο...»!

Ο Παπασταθόπουλος εξέφρασε την οργή του για το γεγονός ότι διεξήχθη κανονικά την Τετάρτη η αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με τη Μονακό, μία ημέρα μετά την έκρηξη βόμβας κοντά στο πούλμαν της ομάδας και εξήγησε ότι δεν γινόταν να ασχοληθούν με το παιχνίδι.
 

Ο Έλληνας διεθνής στόπερ, μιλώντας στο ESPN, εξαπέλυσε επίθεση στην UEFA, επειδή αγνόησε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του το βράδυ της Τρίτης και όρισαν το ματς απέναντι στη Μονακό. Ο εκ των αρχηγών των Βεστφαλών τόνισε πως η συγκεκριμένη απόφαση τον έκανε να νιώσει «σαν ζώο» και ευχήθηκε κανένας άνθρωπος να μην ζήσει κάτι ανάλογο!

«Αρχικά είμαι χαρούμενος επειδή έζησα. Ήταν η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου κι εύχομαι κανείς να μην περάσει κάτι ανάλογο. Μετά τα χθεσινά δεν έχω… χώρο μέσα μου για να σκεφτώ το παιχνίδι. Η UEFA πρέπει να καταλάβει ότι δεν είμαστε ζώα. Είμαστε άνθρωποι που έχουν οικογένειες και παιδιά στο σπίτι. Δεν είμαστε ζώα. Είμαι χαρούμενος επειδή όλοι οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο είναι ζωντανοί.



Είναι πολύ δύσκολο σήμερα να σκεφτείς και να παίξεις ποδόσφαιρο. Για όλους είναι δύσκολο να… πάνε στην δουλειά μετά την χθεσινή μέρα. Ελπίζω ότι μας συνέβη να μην συμβεί ποτέ σε κανέναν. Ελπίζω να ήταν η τελευταία φορά. Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο και με τον προπονητή μας. Αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή. Νιώθω αυτό που σας περιέγραψα νωρίτερα: Νιώθω σαν ένα ζώο και όχι άνθρωπος. Όποιος δεν το έχει ζήσει δεν μπορεί να καταλάβει πόσο μεγάλο ήταν για εμάς»,ε
ίπε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags