Facebook Pixel Νέα εξέλιξη για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή!
| 2017-04-13 17:34:00

Νέα εξέλιξη για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή!

Νέα εξέλιξη για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή!

Το νεότερο υπάρχει σχετικά με το γήπεδο των Πράσινων;

Διοικητικοί κύκλοι του Παναθηναϊκού εξέφρασαν, πριν από λίγο, την απόλυτη ικανοποίησή τους για τις κυβερνητικές εξαγγελίες για κατασκευή γηπέδου στο Γουδή, που εκφράστηκαν από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη, στην κοινή δήλωση με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Δημήτρη Μπαλτάκο.

Οι ίδιοι κύκλοι σημείωναν ότι από χθες το βράδυ η θετική ανταπόκριση των φιλάθλων του "τριφυλλιού" σ’ αυτές τις εξαγγελίες είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακή. «Αυτό το γεγονός» –ανέφεραν οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό – «ενισχύει τη βεβαιότητά μας ότι κανένας και τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει την πραγμάτωση του μεγάλου ονείρου εκατομμυρίων Παναθηναϊκών για ανέγερση γηπέδου στο Γουδή». Και προσέθεταν ότι, παρά τις όποιες δυσκολίες τυχόν προκύψουν, «έχουμε υπομονή και μεθοδικότητα για να τα καταφέρουμε. Προχωράμε ακάθεκτοι για Γουδή».

Επιπρόσθετα, εξέφρασαν εκ νέου τις ευχαριστίες τους προς τη διοίκηση της ΠΑΕ και προσωπικά προς τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Αλαφούζο για την ένθερμη συμπαράστασή του στο όλο εγχείρημα. Υπενθύμισαν, μάλιστα, την πρόσφατη δήλωση του κ. Αλαφούζου, με την οποία κατέδειξε την εμπιστοσύνη του στους χειρισμούς της διοίκησης της ομάδας και στην ικανότητά της να φέρει εις πέρας το εγχείρημα.

Τέλος, από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού υπογράμμισαν ότι η συνεργασία με την κυβέρνηση είναι –σε όλα τα επίπεδα– άψογη, ενώ για το χρονικό ορίζοντα των εξελίξεων αρκέστηκαν να παραπέμψουν σ’ ένα απόσπασμα των χθεσινών δηλώσεων του κ. Βασιλειάδη, όπου ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού τόνισε επί λέξει τα εξής: «η εντολή του Πρωθυπουργού είναι να προχωρήσουμε άμεσα, συντεταγμένα και με κινήσεις όσο το δυνατόν συντομότερα για να μπει το τρένο στις ράγες»…  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags