Facebook Pixel Η τιμωρία που θα γράψω...
| 2011-07-10 11:49:00

Η τιμωρία που θα γράψω...

Η τιμωρία που θα γράψω...

Ο Γιάννης Σερέτης γράφει για τα δύο ματς της Βραζιλίας που παρακολούθησε στο Κόπα Αμέρικα για χάρη του Νεϊμάρ, από τον οποίο και δεν εντυπωσιάστηκε καθόλου.
 

Αν και δεν είμαι μέγας φαν του Κόπα Αμέρικα, παρακολούθησα και τα δύο ματς της Βραζιλίας. Το πρώτο, εναντίον της Βενεζουέλας, μόνο και μόνο επειδή ήθελα να δω σε ολόκληρο παιχνίδι τι σόι παίκτης είναι αυτός ο Νεϊμάρ, για τον οποίο γράφεται από την αρχή του καλοκαιριού ότι η Ρεάλ θα δώσει 45 εκατ. ευρώ.

Το δεύτερο, το χθεσινό εναντίον της Παραγουάης (αντικαταστάθηκε στο 81’ από τον σκόρερ της ισοφάρισης, Φρεντ), για να... επιβεβαιώσω την αίσθηση που αποκόμισα για τον 19χρονο με το λοφίο από το πρώτο ματς. Μπας και έκανα λάθος ρε παιδί μου, μπας και το παλικαράκι ήταν σε κακή ημέρα ή είχε τρακ στην εκκίνηση του τουρνουά.

Ε, λοιπόν, αν ο Μουρίνιο δώσει – όχι 45, αλλά – 30 εκατ. ευρώ για τον Νεϊμάρ, είμαι διατεθειμένος να γράψω για τιμωρία στο Gazzetta πεντακόσιες φορές την ατάκα του Νικόλα Πατέρα «το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τυχερό που έχει εμένα και τον κύριο Μαρινάκη».

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags