Facebook Pixel Μανιάτη εσείς; Βέλλιο εμείς!
| 2011-01-14 19:12:00

Μανιάτη εσείς; Βέλλιο εμείς!

Μανιάτη εσείς; Βέλλιο εμείς!

Η απάντηση της ΑΕΚ στο… χάσιμο του Μανιάτη ακούει στο όνομα Απόστολος Βέλλιος. Υπάρχει αρχική συμφωνία με τον παίκτη, σύντομα η επαφή με Ηρακλή.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και απομένει πλέον και η επαφή με τον Ηρακλή.

Ο 19χρονος άσος βρισκόταν πριν από λίγες ημέρες μία… ανάσα από τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν έδωσαν τα χέρια την τελευταία στιγμή, καθώς υπήρχε διαφωνία στο πρώτο στο οικονομικό και μετέπειτα στο αγωνιστικό. Ο Βέλλιος θέλει να πάει σε μία ομάδα που θα παίζει και σίγουρα στους «ερυθρολεύκους» θα ήταν πολύ δύσκολο να βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα.

Για αυτό λοιπόν και ο μάνατζέρ του επικοινώνησε με τους ανθρώπους της Ένωσης πριν από λίγες ημέρες. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σχεδόν σε όλα και αυτό που απομένει, είναι η ΑΕΚ να κάνει επίσημη πρόταση στον Ηρακλή. Ο «Γηραιός» δεν είναι αρνητικός να τον πουλήσει ακόμα και τώρα, αρκεί να πάρει ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags