Facebook Pixel Γι' αυτό είσαι μάγκας, ρε Ιβάν - Τρομερό αυτό που έκανε για να πάρει στον ΠΑΟΚ τον Λημνιό!
| 2017-04-20 11:13:00

Γι' αυτό είσαι μάγκας, ρε Ιβάν - Τρομερό αυτό που έκανε για να πάρει στον ΠΑΟΚ τον Λημνιό!

Γι' αυτό είσαι μάγκας, ρε Ιβάν - Τρομερό αυτό που έκανε για να πάρει στον ΠΑΟΚ τον Λημνιό!

Φοβερή κίνηση από τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια που έκανε και τα κατάφερε, για να κάνει τον Δημήτρη Λημνιό, κάτοικο Τούμπας!

Σε μια κίνηση που δεν βλέπουμε συχνά προχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης όσον αφορά στην περίπτωση μεταγραφής του Δημήτρη Λημνιού από τον Ατρόμητο.

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου του Βορρά ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του ότι θα μπορούσε να γλιτώσει τα 900 χιλιάρικα που δόθηκαν στον Ατρόμητο για τον παίκτη, πιέζοντάς τον να κάνει προσφυγή και να πάει στον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος.

Κι όμως, όπως αναφέρει η "Live Sport", ο Σαββίδης δεν δέχτηκε κάτι τέτοιο και η απάντηση που έδωσε μέσω του Λούμπος Μίχελ ήταν πως δεν θέλει να κάνει τον παίκτη να στραφεί εναντίον της ομάδας που τον ανέδειξε.

«Ο ΠΑΟΚ δεν ενδιαφέρεται, ακόμη κι αν μπορεί, να πάρει με πλάγιο τρόπο παίκτη από άλλη ομάδα, ως ελεύθερο, ζητώντας του να στραφεί εναντίον της ομάδας που τον ανέδειξε. Θα μιλήσουμε με τον Ατρόμητο με ηθική και θα συμφωνήσουμε σε τίμημα που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές», ήταν η τοποθέτησή του σύμφωνα με τη "Live Sport". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags