Facebook Pixel Υποδοχή… Μέσι στον Κουτσιανικούλη! (ΦΩΤΟ)
| 2011-07-10 21:33:00

Υποδοχή… Μέσι στον Κουτσιανικούλη! (ΦΩΤΟ)

Υποδοχή… Μέσι στον Κουτσιανικούλη! (ΦΩΤΟ)

Το «παρατσούκλι» Μέσι πρέπει να θυμήθηκε απόψε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος αποθεώθηκε από τους φίλους του Εργοτέλη, μαζί με τον Απόστολο Παπουτσάκη, κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Εργοτέλη. Στον ΠΑΟΚ τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελα, είναι μια μεγάλη ομάδα με ανταγωνισμό και πολλούς παίκτες. Όμως πιστεύω πολύ στον εαυτό μου, αισθάνομαι δυνατός και θα προσπαθήσω για το καλύτερο στον Εργοτέλη. Η μεταγραφή μου ήταν ένα σήριαλ με πολλές παραμέτρους όμως θέλω να ξέρετε ότι όταν πληροφορήθηκα το ενδιαφέρον του Εργοτέλη, ήμουν θετικός. Για εμένα αυτή είναι η νέα μου ομάδα και έχω μάθει να βλέπω ξεκάθαρα τα πράγματα μέσα από την δουλειά".

Πάντως, η είδηση ήρθε από το στόμα του Απόστολου Παπουτσάκη που άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί ακόμα μια μεταγραφή. "Από ότι γνωρίζω, οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στις 31 Αυγούστου και σήμερα έχουμε 10 Ιουλίου"είπε αρχικά ο μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη που αναφερόμενος στην έλευση του Βασίλη Κουτσιανικούλη τόνισε ότι "ο Βασίλης είναι δικό μας παιδί και τον θέλαμε στην ομάδα. Δυναμώνουμε με την έλευση του ώστε να παίξουμε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα. Ήταν μια δύσκολη διαπραγμάτευση αλλά είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία με τον ΠΑΟΚ. Εύχομαι στον Βασίλη ότι καλύτερο και μακάρι μέσα από τον Εργοτέλη να κάνει ακόμα μια μεγάλη μεταγραφή".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags