Facebook Pixel "Η Ευρώπη θα ξαναδεί τον Panathinaikos"!
| 2017-04-21 13:06:00

"Η Ευρώπη θα ξαναδεί τον Panathinaikos"!

"Η Ευρώπη θα ξαναδεί τον Panathinaikos"!

Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης είναι από σήμερα και τυπικά πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το πρωί της Παρασκευής διεξήχθη η Γενική Συνέλευση μετόχων των «πράσινων» και εξελέγη νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο λόγω της λήξης θητείας του απερχόμενου. 

Όπως αναμενόταν, νέος πρόεδρος είναι ο κ. Μαυροκουκουλάκης, ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος παραμένει στο Δ.Σ. ως μέλος. Να σημειωθεί ότι μετά από χρόνια δεν είναι στο Δ.Σ. ο Στράτος Σιωπήλης, μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ. Το σχήμα του νέου συμβουλίου είναι μικρό και ευέλικτο για καλύτερη και πιο εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ., όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ:

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος: Μάνος Μαυροκουκουλάκης

Αντιπρόεδρος: Βασίλης Κωνσταντίνου

Μέλη: Γιάννης Αλαφούζος, Αγησίλαος Τουμαζάτος, Γιάννης Παναγιωτίδης, Δημήτρης Γούναρης, Δημήτρης Μπαλτάκος.

Στην πρώτη του δήλωση ως πρόεδρος, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης τόνισε στην ιστοσελίδα της ομάδας:

«Το πόστο του Προέδρου της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός αποτελεί τιμή για μένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Αλαφούζο αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Με την εμπειρία που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια από τη θητεία μου σχεδόν σε όλες τις διοικητικές θέσεις στον Παναθηναϊκό, καθώς και από την πολυετή διαδρομή μου σε FIFA- UEFA και στα γήπεδα όλου του κόσμου, θα προσπαθήσω να βοηθήσω το σύλλογο με όλες τις δυνάμεις μου. Ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά με τις παναθηναϊκές δυνάμεις συστρατευμένες θεωρώ ότι η Ευρώπη θα ξαναδεί τον Panathinaikos». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags