10/07/11 - 23:30

ΑΕΚ κατά ΠΑΟ και Μαρινάκη!

Απούσα από το αυριανό ΔΣ της Σούπερ Λιγκ θα είναι η ΑΕΚ, η οποία εμμένει στην παραίτηση Μαρινάκη. Μάλιστα, αναρωτιούνται γιατί δεν κάνει το ίδιο και ο Παναθηναϊκός…

ΑΕΚ κατά ΠΑΟ και Μαρινάκη!
36.481views 0shares

Αύριο στις 14:00 η Σούπερ Λίγκα έχει Διοικητικό Συμβούλιο με πολλά θέματα μεταξύ των οποίων την συζήτηση για την επιστολή της NOVA που θέλει μείωση 25% στα χρήματα των ομάδων και την επικύρωση της βαθμολογίας. Ωστόσο, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα απουσιάζει ξανά, καθώς εκτιμά πως έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αφού το όνομα του εμπλέκεται στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες. (σ.σ είναι στην λίστα αυτών που διώκονται από την Εισαγγελία).

«Γιατί δεν μίλησε ο Παναθηναϊκός

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ΑΕΚ εμφανίζεται ενοχλημένη και με την στάση του Παναθηναϊκού, ο οποίος μπορεί να θέλει την παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο δεν είπε κάτι τέτοιο στο τελευταίο ΔΣ. Στην Ένωση σχολιάζουν πως δεν υπήρχε λόγος να πάνε οι «πράσινοι» στην συνεδρίαση, αφού αυτή ήταν μέχρι πρότινος η στάση τους και αναρωτιούνται γιατί ο Δημήτρης Γόντικας… σιώπησε, όταν ο Μαρινάκης ρώτησε τα μέλη αν υπάρχει κάποιος που θέλει να παραιτηθεί!

«Ας κόψει χρήματα από αυτούς που φταίνε»

Όσον αφορά το θέμα της Nova, η οποία θέλει να περιορίσει κατά 25% τα χρήματα που δίνει στις ομάδες για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, οι «κιτρινόμαυροι» αναφέρουν πως δεν συμφωνούν και προτείνουν στο συνδρομητικό να κόψει χρήματα από τις ομάδες που βρίσκονται στα στημένα.
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ