Facebook Pixel «Να… Ζήσης, άσε με να φύγω»
| 2011-07-11 00:50:00

«Να… Ζήσης, άσε με να φύγω»

«Να… Ζήσης, άσε με να φύγω»

Ανένδοτος στην απόφασή του να φύγει από τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε και στο ραντεβού με τον Ζήση Βρύζα ο Βίκτορ Βιτόλο, παρά τις εγγυήσεις που πήρε και την Κυριακή. Η συνάντηση έγινε σε ταβέρνα της Θεσσαλονίκης, νέο ραντεβού την Δευτέρα.
 

Για περίπου τρεις ώρες μίλαγαν ο Βιτόλο και οι δύο μανατζέρ του, Ραφαέλ Θούρο και Δημήτρης Καγιόγλου με τον Βρύζα το βράδυ της Κυριακής, χωρίς όμως κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ο Ισπανός επανέλαβε αυτά που είχε πει το Σάββατο στον Ζαγοράκη και επέμενε για την «ελευθερία του». Μάλιστα, τόνισε πως το θέμα δεν είναι οικονομικό…

Από την πλευρά του, ο Βρύζας στην προσπάθειά του να πείσει τον Ισπανό να συνεχίσει στον «Δικέφαλο», επανέλαβε την δέσμευση του Γιώργου Σαχπατζίδη για εξόφληση των δεδουλευμένων του και πρόσθεσε πως οι υποψήφιοι επενδυτές είναι διατεθειμένοι να δεσμευτούν εγγράφως, πως θα καλύψουν το συμβόλαιο του για την επόμενη σεζόν, αλλά και ότι θα πληρώνεται στην ώρα του.

Ο Βιτόλο όμως δεν… κουνήθηκε ούτε λίγο από την θέση του. Επιμένει για αποχώρηση άμεσα και για αυτό θα υπάρξει και τρίτο ραντεβού την Δευτέρα.

Αν πάντως μείνει ελεύθερος, θεωρείται δεδομένο πως θα… κατηφορίσει στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags