Facebook Pixel Απίστευτη ματσάρα με γκολάρες στο Γουέμπλεϊ - Φουλ για νταμπλ η Τσέλσι! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-04-22 21:11:00

Απίστευτη ματσάρα με γκολάρες στο Γουέμπλεϊ - Φουλ για νταμπλ η Τσέλσι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη ματσάρα με γκολάρες στο Γουέμπλεϊ - Φουλ για νταμπλ η Τσέλσι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε έναν καταπληκτικό ημιτελικό η Τσέλσι απέκλεισε την Τότεναμ με 4-2, προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και ετοιμάζεται να σηκώσει... όλα!

Ένα από τα καλύτερα ματς της σεζόν διεξήχθη στο Γουέμπλεϊ με τις Τσέλσι κα Τότεναμ να παρουσιάζουν ένα παιχνίδι με φοβερό ρυθμό και καταπληκτικά γκολ, αλλά τους «μπλε» να επικρατούν με 4-2 και να προκρίνονται στον τελικό του Κυπέλλου!

Τον… χορό των γκολ άνοιξε ο Γουίλιαν με φανταστική εκτέλεση φάουλ στο 5’, με τον Κέιν να ισοφαρίζει στο 18’ με κεφαλιά που έπιασε… γονατιστός. Στο 43’ ο Σον έκανε πέναλτι με απρόσεκτο τάκλιν στον Μόουζες, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γουίλιαν για το 2-1.

Ο Ντέλε Άλι ισοφάρισε εκ νέου στο 52’ με προβολή έπειτα από εκπληκτική μπαλιά του Έρικσεν. Σοτο 61’ ο Κόντε έβγαλε αλλαγή τον σκόρερ και των δυο τερμάτων της ομάδας του, Γουίλιαν, προκαλώντας απορίες, ωστόσο ο νεοεισελθόντας Αζάρ τον δικαίωσε κάνοντας το 3-2 με αριστερό διαγώνιο σουτ στο 75’!

Τον θρίαμβο της Τσέλσι «σφράγισε» ο Μάτιτς με αριστερό «κεραυνό» που δεν πρόλαβε ούτε να… δει ο Κουρτουά στο 80’!

Η Τσέλσι πέρασε στον τελικό και περιμένει εκεί τον νικητή του αυριανού ημιτελικού Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ. Όσο για τη Τότεναμ, θα προσπαθήσει να εξιλεωθεί «κλέβοντας» το πρωτάθλημα από την αποψινή της αντίπαλο, από την οποία την χωρίζουν 4 βαθμοί.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags