11/07/11 - 09:46

«Μπηχτές» Σάχα σε ΑΕΚ

«Ήθελα να πάω σε ομάδα που έχει φιλοδοξίες και μεγάλους στόχους», δήλωσε ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Σεμπαστιάν Σάχα στον Τύπο της Αργεντινής, τονίζοντας πως είναι πολύ χαρούμενος στη Ρασίνγκ.

«Μπηχτές» Σάχα σε ΑΕΚ
39.487views 0shares

«Όταν πριν λίγα χρόνια έφυγα από τη Σαν Λορέντζο, ήξερα πως ήθελα να επιστρέψω και να μην αποχωρήσω οριστικά από την Αργεντινή με εκείνη την εικόνα. Έτσι όταν προέκυψε η πρόταση της Ράσινγκ, δεν δίστασα. Πιστεύω πως είναι μία καλή ευκαιρία για μένα να δείξω την αξία μου», τόνισε ο 32χρονος γκολκίπερ και πρόσθεσε:

«Οι άνθρωποι της Ράσινγκ με έπεισαν για τη σοβαρότητα των προθέσεών τους και του σχεδίου τους. Ήταν συγκεκριμένοι για αυτό που ήθελαν, στόχος τους ήταν να αποκτήσουν έναν τερματοφύλακα και μου τηλεφώνησε ο Ντιέγκο Σιμεόνε για να μου πει πως με ήθελε στην ομάδα. Έτσι δεν είχα ενδοιασμούς για να προχωρήσω σε συμφωνία. Άλλωστε ήθελα όταν επέστρεφα στην Αργεντινή να το έκανα για χάρη μίας ομάδας που έχει φιλοδοξίες και μεγάλους στόχους όπως η Ράσινγκ. Θέλουμε να λάβουμε μέρος σε διεθνείς διοργανώσεις και να διεκδικήσουμε τον τίτλο μέχρι τέλους».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ