Facebook Pixel Μπράβο Ζλάταν, για αυτό είσαι τόσα χρόνια στην κορυφή!
| 2017-04-24 10:41:00

Μπράβο Ζλάταν, για αυτό είσαι τόσα χρόνια στην κορυφή!

Μπράβο Ζλάταν, για αυτό είσαι τόσα χρόνια στην κορυφή!

Ποδοσφαιριστές με τέτοια θέληση χρειάζονται στα γήπεδα!

Οι ακτινογραφίες, στις οποίες υποβλήθηκε ο 35χρονος Σουηδός σούπερ σταρ, έδειξαν ότι έχει υποστεί ζημιά στους συνδέσμους στο γόνατο και βέβαια θα χάσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, ενώ υπάρχουν ανησυχίες για τη συνέχεια της καριέρας του.

Ο «Ιμπρα» δηλώνει έτοιμος να παλέψει για να μην βάλει πρόωρα τέλος στην (σπουδαία) καριέρα του. Ο Σουηδός υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί του γόνατο και ως εκ τούτου ξεκινάει ο «γολγοθάς» της επέμβασης και της αποκατάστασης, προκειμένου να μπορέσει να επανέλθει στα γηπεδα στα τέλη του 2017.

Χθες με μήνυμά του στο instagram, ξεκαθάρισε ότι είναι αποφασισμένος να επιστρέψει: «Πρώτα από όλα, σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και την αγάπη. Δεν είναι νέο το ότι τραυματίστηκα, θα μείνω για λίγο εκτός ποδοσφαίρου. Θα περάσω κι αυτή τη διαδικασία όπως όλα τ' άλλα και θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατός! Μέχρι τώρα έπαιζα με... ένα πόδι, οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα! Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Εγώ αποφασίζω πότε είναι η ώρα να σταματήσω το ποδόσφαιρο και τίποτα άλλο. Το να εγκαταλείψω, δεν αποτελεί επιλογή! Τα λέμε σύντομα».

Ο σπουδαίος επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ της Γιουνάιτεντ για εφέτος με 28 γκολ και αναμφίβολα είναι μεγάλο πλήγμα και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, θα ταξιδέψει σήμερα ή αύριο με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες για να συναντήσει από κοντά τον καλύτερο χειρουργό του κόσμου, ο οποίος ειδικεύεται στους τραυματισμούς στο γόνατο. Ο Φρέντι Φου, που έχει έδρα την Πενσιλβάνια, είναι παγκοσμίου φήμης χειρούργος και θα αναλάβει τον Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος τον εμπιστεύεται απόλυτα και ελπίζει πως θα βγει από το χειρουργείο για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags