Facebook Pixel Δήλωση απόγνωσης από πρόεδρο μεγάλης ελληνικής ομάδας: "Δεν είμαι χαζός, αλλά τι να κάνω;"!
| 2017-04-24 13:13:00

Δήλωση απόγνωσης από πρόεδρο μεγάλης ελληνικής ομάδας: "Δεν είμαι χαζός, αλλά τι να κάνω;"!

Δήλωση απόγνωσης από πρόεδρο μεγάλης ελληνικής ομάδας: "Δεν είμαι χαζός, αλλά τι να κάνω;"!

Δεν έχει και άδικο εδώ που τα λέμε ο άνθρωπος...

Ο λόγος για τον Θόδωρο Καρυπίδη, που έκανε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Αrena FM και σχολίασε πολλά για τον Άρη, τη Λαμία και τη διαιτησία...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Έχω πάθει πλάκα, δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει κάθε Κυριακή. Και βγαίνουν κάποιοι δημοσιογράφοι και προκαλούν, μιλώντας για την «καλή» Λαμία. Δεν υπάρχει κάποιος να επέμβει, ένας εισαγγελέας, να διορθώσει αυτή την κατάσταση;»

Μου λέει ο κόσμος τι κάνεις; Κάθε μέρα ασχολούμαι, ψάχνω να βρω τι θα γίνει. Δεν είναι στο χέρι μου. Ή θα δώσει πέναλτι ή θα την βάζουν με το χέρι ή θα κάθονται ακίνητοι. Δηλαδή τι να κάνω άλλο; Εμείς όλα τα παίζουμε καθαρά μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα δείχνει ότι βρίσκει τον δρόμο της. Παίζει, κερδίζει, χθες παίξαμε πολύ καλά. Το θέμα είναι ότι η Λαμία θα έπρεπε να είναι 10 βαθμούς πίσω και είναι έξι μπροστά».

Ζήτησα συνάντηση με τον κ. Βασιλειάδη να επέμβει γρήγορα, γιατί σε μία εβδομάδα τον κάθε επόπτη Ζέρβα δεν θα τον θυμάται κανένας. Έχουμε χάσει πολλά χρήματα, μεγάλη οικονομική ζημιά. Έχω απογοητευτεί από όλα όσα βλέπω, ο Τριτσώνης είπε θα τους τιμωρήσει και τι έγινε; Τρώνε τρεις αγωνιστικές κι επιστρέφουν. Κανείς δεν μας θέλει στη Σούπερ Λίγκα, το ξέρω και προσπαθώ να το αντιμετωπίσω. Δεν είμαι χαζός, ξέρω τι μου γίνεται. Προκαλούν τον κόσμο του Άρη. Να τους φοβίζει που δεν αντιδράει ο κόσμος ακόμα, ας μην τον προκαλούν. Υπομονή και ψυχραιμία συνιστώ στον κόσμο, θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags