Facebook Pixel "Δεν μπορείς να πετάξεις εύκολα κάτι που αγαπάς"
| 2011-07-11 12:03:00

"Δεν μπορείς να πετάξεις εύκολα κάτι που αγαπάς"

"Δεν μπορείς να πετάξεις εύκολα κάτι που αγαπάς"

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό παραχώρησε ο πρόεδρος του Εργοτέλη, Απόστολος Παπουτσάκης, μιλώντας για την επιστροφή του Κουτσιανικούλη στην ομάδα, καθώς και το νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος του Εργοτέλη στον "Sentra 103,3":

Για την επιστροφή του Κουτσιανικούλη: "Ήταν πολύ συγκινητική στιγμή. Ο Βασίλης όπως ξέρετε είναι πολύ αγαπητό παιδί στον κρητικό λαό. Η επάνοδός του στο Ηράκλειο σημαίνει πολλά πράγματα και για αυτόν αλλά και για τον Εργοτέλη".

Για το πότε θα γίνει η έναρξη του πρωταθλήματος: "Πιστεύω ότι όλα αυτά μέσα σε 10 με 15 μέρες θα έχουν τελειώσει. Εγώ έχω την αίσθηση ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά, το ποδόσφαιρο θα πάει μπροστά και ο κόσμος θα έρχεται στο γήπεδο. Αυτό καθεαυτό το άθλημα είναι πάρα πολύ αγαπητό στον κόσμο. Κάτι που αγαπάς, δεν μπορείς δεν μπορείς εύκολα να το πετάξεις".

Για τον ΟΠΑΠ και τα φετινά δεδομένα στα τηλεοπτικά: "Κάθε χρόνο γίνονται τα ίδια. Κάθε φορά που πάει να αρχίσει το πρωτάθλημα έχουμε διαπραγματεύσεις για τα χρήματα που θα παίρνουμε. Όσο για τον ΟΠΑΠ, είναι απαράδεκτο να μη μας δίνει τα χρήματα. Και εγώ δεν μιλάω για τα τηλεοπτικά αυτή τη στιγμή. Μιλάω για τη χορηγία της φανέλας. Τι έχει κάνει ο Εργοτέλης και του κόβουμε το σωστό".

Για τον ΟΦΗ: "Ο ΟΦΗ είναι μια λαϊκή ομάδα στο Ηράκλειο και δεν αμφιβάλλει κανείς για αυτό. Εγώ είμαι στον ΟΦΗ. Όσο για αυτά που ακούστηκαν δεν είναι όλοι οι οπαδοί έτσι. Υπάρχουν πέντε με δέκα παιδάκια που τα λένε αυτά. Είναι μια κατάσταση που δεν είχαν καταλάβει καν τι έχει γίνει. Έχω μια πικρία. Όταν έχεις δώσει τόσα χρήματα και έρχεται μέλος του ΔΣ και λέει αυτά που λέει είναι όντως μια πικρία".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags