Facebook Pixel ΒΙΝΤΕΟ πίσω από τις κάμερες-Ο γνωστός-άγνωστος, οι χειρονομίες, το καψώνι με Αραούχο και «κλάψτε»!
| 2017-04-26 22:29:00

ΒΙΝΤΕΟ πίσω από τις κάμερες-Ο γνωστός-άγνωστος, οι χειρονομίες, το καψώνι με Αραούχο και «κλάψτε»!

ΒΙΝΤΕΟ πίσω από τις κάμερες-Ο γνωστός-άγνωστος, οι χειρονομίες, το καψώνι με Αραούχο και «κλάψτε»!

Δείτε στο SportDog τι συνέβη στις δηλώσεις Θεοδωρίδη, που «αρπάχτηκαν» οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με τους αντίστοιχους της ΑΕΚ. Σε ποιον τα έχωσε, γιατί αποχώρησε!

Χαμός έγινε στη μικτή ζώνη του ΟΑΚΑ μετά το τέλος της αναμέτρησης ΑΕΚ - Ολυμπιακός, όταν ο Σάββας Θεοδωρίδης έκανε δηλώσεις. Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων (διαβάστε ΟΛΕΣ τις ατάκες του ΕΔΩ), ο Βασίλης Δημητριάδης διέκοψε τον κ. Θεοδωρίδη, ο οποίος στη συνέχεια είχε έντονη λογομαχία τόσο μαζί του όσο και με το... πλήθος που ήταν γύρω του!

Χρησιμοποίησε μάλιστα μια σκληρή έκφραση για τον κ. Δημητριάδη -χωρίς να τον κατονομάσει- τονίζοντας ότι «είναι γνωστός για τα καραγκιοζιλίκια του, προσπαθεί να με διακόψει ο… γνωστός-άγνωστος», πρόσθεσε πως «αυτή είναι η ΑΕΚ», ενώ φώναξε «σας το χαρίζω (σ.σ το Κύπελλο), σας ευχαριστώ για το πρωτάθλημα»!

Παράλληλα, λογομαχίες και αψιμαχίες σημειώθηκαν και με άλλα μέλη του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, ο Κούλης Δουρέκας τσακώθηκε επίσης με τον Βασίλη Δημητριάδη, στον οποίο φώναξε χαρακτηριστικά «Βασιλάκη, έλα ξανά να καταθέσεις ως μάρτυρας»!

Αυτό που ξεχώρισε επίσης, ήταν το… καψώνι προφανώς της ΑΕΚ στον Σάββα Θεοδωρίδη, καθώς τη στιγμή που έκανε τις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ακριβώς δίπλα του, η Ένωση έδωσε το βραβείο του MVP στον Αραούχο!

Μάλιστα, ο Δημητριάδης προφανώς για να εκνευρίσει τον Θεοδωρίδη, φώναζε στον Αργεντινό «πάρε το Κύπελλο, έτσι, το καλύτερο» και χειροκροτούσε επιδεικτικά, ενώ όταν αντέδρασαν οι Ερυθρόλευκοι ακούστηκε να φωνάζουν κάποιοι «κλάψτε, κλάψτε»…

Δείτε το βίντεο του SportDog:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags