Facebook Pixel Τρομερή αποκάλυψη από Ετό για τον τελικό της Ίντερ το 2010 και Μουρίνιο!
| 2017-04-27 15:50:00

Τρομερή αποκάλυψη από Ετό για τον τελικό της Ίντερ το 2010 και Μουρίνιο!

Τρομερή αποκάλυψη από Ετό για τον τελικό της Ίντερ το 2010 και Μουρίνιο!

Κάτι που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα...

ΜΙα απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Σαμουέλ Ετό μιλώντας για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2010 ανάμεσα στην Ίντερ και την Μπάγερν στη Μαδρίτη.

Ο Καμερουνέζος επιθετικός αποκάλυψε την ευκαιρία που του έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο να μιλήσει στους παίκτες και να τους τονώσει την ψυχολογία, ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

«Τώρα ο Σάμουελ θα μας πει πως θα κερδίσουμε απόψε», ήταν η πάσα του Πορτογάλου κόουτς στον Ετό αμέσως μετά την δική του ομιλία λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού.

«Ο Μουρίνιο έκανε κάτι που πολύ λίγοι θα έκαναν, και τον ευχαριστώ πραγματικά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης της Ίντερ.

«Σε ένα τελικό θα κερδίσεις αν πατήσεις στο χορτάρι για να κερδίσεις και όχι αν πας απλά για να παίξεις. Όλοι μας πρέπει να σκεφτούμε πόσο πολύ υποφέραμε για να φτάσουμε μέχρι εδώ, κερδίζοντας Τσέλσι και Μπαρτσελόνα, για να παίξουμε σε ένα τελικό για την Ίντερ, κάτι το οποίο είχε να συμβεί 40 χρόνια. Το κοινό μας έχει αυτό το όνειρο και έχει περιμένει πολύ.

Στην συνέχεια τους είπα πως έχω παίξει πολλούς τελικούς αλλά αυτός ήταν ο πιο ξεχωριστός. Έπρεπε να κάνουμε κάτι για τους φιλάθλους, για τον κόσμο της Ίντερ, που το αξίζει . Ή θα κερδίζουμε το Τσάμπιονς Λιγκ ή θα πεθάνουμε προσπαθώντας για αυτό. Οφείλουμε να πεθάνουμε στο γήπεδο για να γυρίσουμε σπίτι με το τρόπαιο ή αλλιώς θα πεθάνουμε που δεν επιστρέψαμε στο Μιλάνο με αυτό. Και ευτυχώς όλα πήγαν καλά», τόνισε και αποκάλυψε μια ακόμα συγκλονιστική λεπτομέρεια:

«Μετά την ομιλία μου γύρισα το κεφάλι μου και είδα τον Ζούλιο Σέζαρ να κλαίει».  

Όλα τα παραπάνω είχαν αποτέλεσμα, καθώς η Ίντερ νίκησε τελικά την Μπάγερν με 2-0 και κατέκτησε το τρόπαιο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags