Facebook Pixel Ευχάριστα νέα για Λίβερπουλ!
| 2017-04-28 13:39:00

Ευχάριστα νέα για Λίβερπουλ!

Ευχάριστα νέα για Λίβερπουλ!

Καλή κίνηση για τους "ρεντς" σε μια στιγμή που η ομάδα το είχε ανάγκη...

Στη Λίβερπουλ θα παραμείνει ο Ντέγιαν Λόβρεν, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του στο νέο του τετραετές συμβόλαιο με το σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

Ο 27χρονος σέντερ μπακ πήρε μεταγραφή στους «κόκκινους» από τη Σαουθάμπτον τον Ιούλιο του 2014 και στις τρεις αυτές αγωνιστικές περιόδους κατέγραψε 105 εμφανίσεις με 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (Αγγλία και Ευρώπη).

Ο παίκτης επέκτεινε τη συνεργασία με το κλαμπ έως το καλοκαίρι του 2021, ενώ οι απολαβές του θα κυμαίνονται στις 100 χιλιάδες λίρες ανά βδομάδα.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Λόβρεν ανέφερε:

«Αυτή είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για εμένα και την οικογένειά μου. Νομίζω ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο σήμερα (28/4)! Άλλο ένα όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα, μιας και ήταν πάντα όνειρό μου να μείνω όσο περισσότερο γίνεται, σε έναν σύλλογο που αγαπώ, κι αυτός ο σύλλογος είναι η Λίβερπουλ!

Μετά από όλα όσα συνέβησαν όταν ήρθα εδώ, τις δύο τελευταίες περιόδους πιστεύω ότι τα έχω πάει καλύτερα από ότι στην πρώτη. Η ομάδα με επιβράβευσε, πίστεψε σε μένα, όπως και ο κόσμος και αυτό είναι κάτι που σέβομαι πολύ. Είμαι ευχαριστημένος με όλα και το μόνο που θέλω είναι να είμαι μέλος της οικογένειας αυτής για πάρα πολλά χρόνια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags