Facebook Pixel Ρομαό: «Γι’ αυτό έδειξα το σήμα του Ολυμπιακού στους ΑΕΚτζήδες»!
| 2017-04-29 21:30:00

Ρομαό: «Γι’ αυτό έδειξα το σήμα του Ολυμπιακού στους ΑΕΚτζήδες»!

Ρομαό: «Γι’ αυτό έδειξα το σήμα του Ολυμπιακού στους ΑΕΚτζήδες»!

Ο άσος του Ολυμπιακού… έδωσε εξηγήσεις για την κίνησή του, όταν έφευγε από τον αγωνιστικό χώρο, μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ στο Κύπελλο.

Το πόσο ευτυχισμένος και ικανοποιημένος είναι από την παρουσία του στον Ολυμπιακό τον τελευταίο χρόνο ήθελε να δείξει ο Αλεξί Ρομαό μετά το τέλος του ημιτελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ, όπως εξήγησε ο Τογκολέζος χαφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:
 

Για το τι κρατά από τη ρεβάνς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο: «Κρατάμε ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και είχαμε πολύ καλή απόδοση, σε σχέση με το πρώτο ματς που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Πήγαμε λοιπόν εκεί για να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και να πάρουμε τη νίκη».

Για το ότι έδειξε το σήμα του Ολυμπιακού και το τι σημαίνει για αυτόν ο σύλλογος: «Βρίσκομαι εδώ και ένα χρόνο περίπου στον Ολυμπιακό και ο λόγος που έδειξα το σήμα της ομάδας είναι για να δείξω το πόσο ευτυχισμένος και ικανοποιημένος είμαι από το τη χρονιά αυτή».

Για τον απολογισμό του για τη σεζόν: «Ξεκίνησε δύσκολα γιατί τους πρώτους μήνες έπαιζα λίγο, όμως στη συνέχεια επέμεινα γιατί ήθελα να δείξω ότι μπορώ να παίξει, ότι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα και να είμαι καλύτερος».

Για το κίνητρο των παικτών στο ματς με τον Παναιτωλικό: «Θα δείξουμε ότι είμαστε επαγγελματίες, πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Είναι πολύ σημαντικό για μας να τελειώσουμε με μια νίκη εκτός έδρας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags