14/01/11 - 22:08

Του Παναθηναϊκού του κάνει!

Ο πρόεδρος της Μπορντό απέρριψε τον Τζιμπρίλ Σισέ, δηλώνοντας πως δεν… κάνει για την ομάδα του αυτή τη στιγμή, ωστόσο στον Παναθηναϊκό κάνει και παρακάνει!

Του Παναθηναϊκού του κάνει!
25.322views 0shares

Ο πρόεδρος της Μπορντό, Ζαν Λουί Τριό ανέφερε στο Novasportsσχετικά με το αν η ομάδα του θέλει να αποκτήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ...

«Όχι, όχι.  Όπως και στην Ελλάδα, έτσι και στην Γαλλία οι δημοσιογράφοι ψάχνουν να πουν κάτι για το σύλλογο. Εμείς ενδιαφερόμαστε για ένα νεαρό ποδοσφαιριστή που παίζει στη Γαλλία, τον Κέβιν Γκαμέιρο και όχι για τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν έχει το προφίλ που επιθυμεί ο προπονητής μας. Έχουμε στην ομάδα παίκτες που μοιάζουν στον Σισέ, όμως ο Γκαμέιρο είναι βραχύσωμος, ταχύς, ντριπλέρ και παίζει και πίσω από τους επιθετικούς. Έχουμε τον Ντιαπατέ, τον Μοντέστ, τον Μαζού, έχουμε στην ομάδα παίκτες σαν το Σισέ. Αυτή τη στιγμή έχουμε ως προτεραιότητα τον Γκαμέιρο, δεύτερη προτεραιότητα τον Γκαμέιρο και τρίτη προτεραιότητα τον ...Γκαμέιρο».

Αν δεν προκύψει κάτι με τον Γκαμέιρο τι θα γίνει;
"Θα κρατήσω τα λεφτά μου για την επόμενη χρονιά".

Είχατε επαφές με τον Παναθηναϊκό;
"Δεν είχα καμία επαφή, ούτε έχω μιλήσει με το Σισέ. Τον έχω από κοντά δυο-τρεις φορές όταν έπαιζε στην Μαρσέιγ και την Οσέρ, αλλά δεν έχω καν τον αριθμό του τηλεφώνου του. Ο Σισέ είναι καλός παίκτης, δεν σημαίνει ότι δεν αποτελεί ενδιαφέρουσα περίπτωση, αλλά όχι για μας αυτή τη στιγμή".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ