Facebook Pixel Τι δήλωσε για το μέλλον του στον Ολυμπιακό ο Λεμονής; Φοβερή ατάκα για τους παίκτες του!
| 2017-04-30 23:30:00

Τι δήλωσε για το μέλλον του στον Ολυμπιακό ο Λεμονής; Φοβερή ατάκα για τους παίκτες του!

Τι δήλωσε για το μέλλον του στον Ολυμπιακό ο Λεμονής; Φοβερή ατάκα για τους παίκτες του!

Διαβάστε τι δήλωσε ο Τάκης Λεμονής για το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού, το μέλλον του στην ομάδα, αλλά και για τον Όσκαρ Καρντόσο.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου του ματς με τον Παναιτωλικό

Για το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό: «Ήρθαμε σήμερα με σκοπό τη νίκη. Ο Ολυμπιακός κατακτά ακόμα ένα πρωτάθλημα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Από εκεί και πέρα, είχαμε να διαχειριστούμε την κούραση από το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Νομίζω το καταφέραμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έχοντας πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Φτιάξαμε τις που θέλαμε για να κερδίσουμε. Από την άλλη, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Σε κάποια σημεία του αγώνα δεχτήκαμε πίεση και φαίνεται ότι ο Παναιτωλικός, ιδιαίτερα εδώ μέσα, είναι από τις πιο υπολογίσιμες ομάδες του πρωταθλήματος».

Για τις διαφορές του Παναιτωλικού σε σχέση με το πέρασμά του από την ομάδα του Αγρινίου: «Νομίζω ότι έχει αρκετή ποιότητα. Νομίζω ότι αν είχαμε άλλες 4-5 ομάδες στην πρώτη κατηγορία σαν τον Παναιτωλικό, θα είχαμε ένα πολύ καλύτερο πρωτάθλημα σε όλα τα επίπεδα. Φέτος σώθηκε άνετα, αλλά νομίζω ότι μπορεί να βάλει υψηλότερους στόχους».

Για το μέλλον του στην ομάδα: «Αυτό είναι κάτι που δεν το έχουμε συζητήσει ακόμα. Εγώ ήρθα στον Ολυμπιακό με όλη μου την καρδιά. Γνωρίζετε όλοι ότι έχω μεγαλώσει εδώ μέσα. Δουλέψαμε αρκετά καλά αυτό το διάστημα. Πήρε η ομάδα το πρωτάθλημα. Θέλω όμως να σταθώ στη συμπεριφορά των παικτών μας. Για μένα, σε ένα παιχνίδι κοιτάω όχι μόνο την τεχνική του πλευρά αλλά και κάποιες λεπτομέρειες που είναι πολύ σημαντικές. Αν προσέξατε τον πανηγυρισμό των παικτών, ιδιαίτερα στο πρώτο γκολ, δείχνει πάρα πολλά. Ιδιαίτερα τους παίκτες που πίστωσαν, σε μεγάλο βαθμό, το γκολ στον Καρντόσο. Ο οποίος είναι ανεξήγητο αυτό που συμβαίνει. Έχει 12 δοκάρια φέτος, αλλά μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχω προπονήσει. Για μένα, αυτές οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά σε μια ομάδα. Να την κάνουν συμπαγή και μεγάλη. Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό όλο αυτό το διάστημα. Πρέπει να τους δώσω συγχαρητήρια, γιατί ταλαιπωρήθηκαν πολύ αυτή τη χρονιά με τις αλλαγές προπονητών. Κάθε προπονητής έχει ένα διαφορετικό στυλ. Παρόλα αυτά τα κατάφεραν περίφημα. Αισθάνομαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μας».

Για το αν έχει θετικό πρόσημο ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν: «Νομίζω ότι βασικός στόχος που είναι το πρωτάθλημα, επιτεύχθηκε. Ο στόχος της Ευρώπης έφυγε αρκετά νωρίς, μιλάω για τους ομίλους. Αφήνει μια γεύση όχι τόσο καλή. Μια ομάδα όμως που κατακτά το πρωτάθλημα και αλλάζει τόσους προπονητές, είναι ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Μην ξεχνάμε ότι και στο Κύπελλο, όλοι μείναμε ικανοποιημένοι με την προσπάθεια των παικτών μας. Μπορεί να αποκλειστήκαμε αλλά δείξαμε ότι ο Ολυμπιακός δεν χάνει το πνεύμα που έχει, γιατί η αλήθεια είναι ότι είχαμε ταρακουνηθεί λίγο, από τα ματς που χάσαμε στο δεύτερο γύρο κόντρα στον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags