Facebook Pixel Τα Τρίκαλα έπαθαν... Μπαρτσελόνα!
| 2017-05-01 09:23:00

Τα Τρίκαλα έπαθαν... Μπαρτσελόνα!

Τα Τρίκαλα έπαθαν... Μπαρτσελόνα!

Διαβάστε για το απίθανο στατιστικό της θεσσαλικής ομάδας που έχει τρελάνει κόσμο!

Από την ήττα με 1-0 στο Αίγιο από τον Παναιγιάλειο στις 22 Φεβρουαρίου, στο τελευταίο ματς με τον Βοσνιάδη στον πάγκο, τα Τρίκαλα έδωσαν δώδεκα παιχνίδια και μέτρησαν ισάριθμες νίκες!

Στο αμέσως επόμενο ματς, κόντρα στην Αγροτικό Αστέρα (3-0) αγωνίστηκαν με υπηρεσιακό προπονητή και στη συνέχεια ανέλαβε ο Αμανατίδης, που έκανε ντεμπούτο στο 0-3 επί του Πανσερραϊκού. Ως εκ τούτου για τον 46χρονο τεχνικό το χθεσινό ήταν το 11ο διαδοχικό τρίποντο, με τους Τρικαλινούς να έχουν όλο αυτό το διάστημα και μία άμυνα που... τσακίζει κόκαλα.

Εκτός άλλωστε από τα 32 γκολ που έχουν σημειώσει σε αυτά τα 12 παιχνίδια, περισσότερα δηλαδή από 2,5 κατά μ.ο. ανά αγώνα, έχουν δεχτεί όλα κι όλα δύο τέρματα! Το ακόμη πιο εντυπωσιακό; Ότι αμφότερα ήταν από τον Κισσαμικό και δη με το ίδιο σκορ! Με 3-1 στην εντός έδρας νίκη στις 8/3 και με 1-3 στο χθεσινό διπλό στο γήπεδο των Περιβολίων.

#Ο Βασίλης Γκόλιας με τρεις ακόμα ασίστ σήμερα, έφτασε τις 12, περισσότερες από κάθε άλλο Έλληνα στη Φούτμπολ Λιγκ (στοιχεία από το 02-03)!

#Ο Χουσείν Μουμίν πέτυχε τρία γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια του. Τρία γκολ είχε πετύχει στα προηγούμενα 174 παιχνίδια του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags