Facebook Pixel Φορμαρισμένος... Ατματζίδης με ατάκες για Κύπελλο, πρωτάθλημα, ΠΑΟΚ και... Μοράις
| 2017-05-01 11:00:00

Φορμαρισμένος... Ατματζίδης με ατάκες για Κύπελλο, πρωτάθλημα, ΠΑΟΚ και... Μοράις

Φορμαρισμένος... Ατματζίδης με ατάκες για Κύπελλο, πρωτάθλημα, ΠΑΟΚ και... Μοράις

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ μίλησε στον ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αναφέρθηκε στη μέτρια σεζόν της Ένωσης και σχολίασε την διαιτησία του Κύζα στον επαναληπτικό της Τούμπας, κάνοντας σύγκριση με την διαιτησία του Δημητρόπουλου στο περίφημο ΑΕΚ - Ολυμπιακός τη σεζόν 1999/00.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο KICK OFF

«Περιμέναμε περισσότερα πράγματα. Η ΑΕΚ πλήρωσε τα λάθη των προπονητών που είχε το πρώτο διάστημα. Δεν λέω πως είναι κακός προπονητής ο Τιμούρ, που είναι και φίλος μου. Εννοώ πως δεν μπόρεσε να κάνει αυτά που μπορούσε. Με τον Μοράις, κυρίως, χάσαμε έδαφος και πολλούς βαθμούς. Δεν υστερούμε πολύ σε ρόστερ από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, αλλά χάσαμε πάρα πολλούς βαθμούς με τον Μοράις. Στοίχισε στην ομάδα μας.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε τα αυτονόητα, έφτιαξε μία πιο ορθολογική ενδεκάδα και έχουμε καλύτερη εικόνα. Έχει αλλάξει προς το καλύτερο το κλίμα και βοήθησαν οι μεταγραφές, κυρίως ο Αραούχο. Πιστώνεται στον Χιμένεθ η εικόνα μας στο δεύτερο γύρο και το ότι θα διεκδικήσουμε ένα Κύπελλο. Είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά δεν μένουμε εκεί, δεν είναι η καλύτερή μας χρονιά, κάτι που νομίζω πως όλοι το πιστεύουν. Εμείς θέλουμε το πρωτάθλημα. Ας χάνουμε το Κύπελλο, αλλά να παίρνουμε το πρωτάθλημα»!

Ερωτηθείς να σχολιάσει τη διαιτησία Κύζα στο πρόσφατο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός κι αν μπορεί να συγκριθεί με εκείνη του Δημητρόπουλου στο περίφημο ΑΕΚ-Ολυμπιακός τη σεζόν 1999-2000, είπε:

«Νομίζω πως ο κ. Δημητρόπουλος ήταν... άπαιχτος. Καθάρισε μόνος του το παιχνίδι! Ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε σε κάποιες φάσεις, αλλά έβγαλε και ο ίδιος τα μάτια του. Θα μπορούσε να το είχε καθαρίσει και μόνος του. Δημιούργησε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και θα μπορούσε να σκοράρει ένα ή δύο γκολ. Συμφωνώ και με τις δηλώσεις του Μαρίνου. Όσο κι αν σπρώχτηκε ο ΠΑΟΚ από την Κύζα, λίγο... βοήθησε και ο Παναθηναϊκός».

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη πως ο τελικός της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ θα μπορούσε να γίνει –λόγω χωρητικότητας- στο ΟΑΚΑ:

«Γιατί να μην γίνει στο ΟΑΚΑ; Παίρνει 60.000 κόσμο. 30 χιλιάδες από τη μία και 30 από την άλλη. Με τόσο κόσμο θα δημιουργηθούν από κοινού ατμόσφαιρες... Φιλαδέλφειας και Τούμπας. Είναι ένα ματς και οι δύο ομάδες έχουν μοιρασμένες πιθανότητες, όσο κι αν είναι έδρα της ΑΕΚ. Το Κύπελλο είναι ένα πανηγύρι, ένα γλέντι. Ποιο το νόημα να πάμε σε μία πόλη με 8.000 κόσμο η κάθε ομάδα»;

Για το τελικό ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό:

«Αυτό που εύχομαι είναι να βγει κερδισμένο το ποδόσφαιρο. Δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο. Είναι γιορτή, έτσι πρέπει να το δούμε. Ας κερδίσει ο καλύτερος. Δε νομίζω θα έχουμε κάποιο διαιτητικό πρόβλημα. Δεν θα πρέπει καν να περνάει από το μυαλό μας κάτι τέτοιο. Δεν θέλω να βλέπω σε τελικούς Κυπέλλου αυτά που είδα και πέρσι στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός που δεν υπήρχε κόσμος στο ΟΑΚΑ. Ποιο το νόημα να γίνονται αυτά τα ματς-γιορτή αν δεν υπάρχει κόσμος;» 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags