Facebook Pixel "Κεντρικός αμυντικός είμαι, αλλά..."
| 2011-07-11 21:46:00

"Κεντρικός αμυντικός είμαι, αλλά..."

"Κεντρικός αμυντικός είμαι, αλλά..."

Η χρησιμοποίηση του Ματίας Μπιάρσμιρ ως αμυντικού χαφ στο φιλικό με τη Λεχ Πόζναν, έκανε εντύπωση και στον Σουηδό, ο οποίος αφού ξεκαθάρισε πως "είμαι κεντρικός αμυντικός", πρόσθεσε οτι "αν χρειαστεί να αγωνιστώ στη μεσαία γραμμή θα το κάνω».

Το πρώτο σχόλιο για το παιχνίδι: «Είναι το πρώτο μου παιχνίδι. Έπαιξα σε μια νέα θέση αλλά εντάξει απλά έπρεπε να τρέχω περισσότερο. Δεν είδα μεγάλο μέρος του πρώτου μέρους επειδή έκανα ζέσταμα όμως είδα κάποιες από τις ευκαιρίες που χάσαμε».

Για το αν έχει ξαναπαίξει αμυντικό χαφ: «Ναι έχω παίξει στην Εθνική Ελπίδων της Σουηδίας αλλά όμως μόνο μερικά παιχνίδια και για λίγα λεπτά».

Για το ποια θέση του αρέσει να παίζει:«Ξέρω ότι η θέση μου είναι κεντρικός αμυντικός και μου αρέσει να αγωνίζομαι εκεί. Όμως αν χρειαστεί να αγωνιστώ στη μεσαία γραμμή θα το κάνω».

Για τα στοιχεία που έβγαλε στο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός: «Όλοι δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και αυτό που βγάζουμε στο γήπεδο είναι μέρος της δουλειάς που γίνεται. Όλοι δουλεύουμε καλά και αυτό είναι σημαντικό».

Για τον Φερέιρα: «Θεωρώ ότι ο κ. Φερέιρα είναι πολύ καλός στο να διδάσκει. Δουλεύει πολύ με την ομάδα στο τακτικό κομμάτι και έχουμε πολλά να μάθουμε από αυτόν»

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags