Facebook Pixel Μια μηχανή που δεν έσβηνε ποτέ
Ποδόσφαιρο
| 2011-07-11 22:55:00

Μια μηχανή που δεν έσβηνε ποτέ

Μια μηχανή που δεν έσβηνε ποτέ

Κι έπειτα γκρινιάζουμε εδώ στην Ελλάδα επειδή πολλοί παίκτες – φίρμες ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς ή και από υποτροπές. Αυτά, όμως, συμβαίνουν ακόμα και στα καλύτερα μαγαζιά.

Δεν είδατε τι έπαθε ο Εσιέν; Πάλι θα μείνει έξω για έξι μήνες. Όλοι θυμόμαστε τι είχε τραβήξει πριν από λίγο καιρό, όταν ξανά αναγκάστηκε να χάσει σχεδόν μια ολόκληρη σεζόν λόγω τραυματισμού. Και το πλήγμα ήταν τεράστιο για την Τσέλσι. Να λοιπόν που και ο Βίλας Μπόας απέκτησε ξαφνικά έναν μεγάλο πονοκέφαλο.

Το θωρηκτό Εσιέν φαίνεται να λυγίζει. Όλοι θυμόμαστε πώς έπαιζε πριν τον πρώτο σοβαρό τραυματισμό του. Ένας ποδοσφαιριστής για όλες τις δουλειές. Μια μηχανή που δεν έσβηνε ποτέ. Του κόπηκε η φόρα με την πολύμηνη αποχή, έχασε και το μουντιάλ του 2010, επανήλθε τούρμπο, αλλά κάποιους μήνες μετά ξαναβγαίνει οφ. Κι άντε τώρα η Τσέλσι να βρει έναν ποδοσφαιριστή – μηχανάκι όπως ο Γκανέζος. Ούτε, βέβαια, κανείς μπορεί να πει με σιγουριά ότι μετά το νέο του τραυματισμό θα μπορέσει να πιάσει τα παλιότερα στάνταρ του.

Αυτά, λοιπόν, συνηθίζονται πια στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Οι παίκτες καταπονούνται πολύ από τους συχνούς αγώνες, ειδικά σε τέτοιο επίπεδο όπως στο αγγλικό πρωτάθλημα, ενώ όσο να’ ναι υπάρχει σχεδόν πάντα και μια σχετική βιασύνη για την επιστροφή τους. Το γοργόν και χάρη έχει, όμως και όποιος βιάζεται σκοντάφτει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags