Facebook Pixel Κόντρα Μαρινάκη – Πηλαδάκη με αναφορά σε Μπέο, Ψωμιάδη!
| 2011-07-12 00:21:00

Κόντρα Μαρινάκη – Πηλαδάκη με αναφορά σε Μπέο, Ψωμιάδη!

Κόντρα Μαρινάκη – Πηλαδάκη με αναφορά σε Μπέο, Ψωμιάδη!

Αντιπαράθεση μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Κώστα Πηλαδάκη υπήρχε στο σημερινό ΔΣ της Σούπερ Λιγκ. Ο πρόεδρος της Λάρισαwεπέμενε να μην γίνει η επικύρωση της βαθμολογίας και ο αντίστοιχος του Ολυμπιακού του είπε να μην μιλάει, γιατί δεν άνοιξαν όλα τα τηλέφωνα…

Σύμφωνα με διαρροές, ωστόσο, κάποια στιγμή ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξήλθε της αίθουσας συνεδριάσεων και μίλησε για λίγο στο τηλέφωνο. Όταν επέστρεψε είπε: «Λοιπόν, παιδιά, προχωράμε κανονικά στην επικύρωση».

Στο σημείο εκείνο, υπήρξε η έντονη αντίδραση του Κώστα Πηλαδάκη: «Εγώ θα σηκωθώ και θα φύγω. Πώς είναι δυνατόν να επιβραβεύουμε ομάδες που είναι υπό διερεύνηση για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και ενδεχομένως να έχουν παραβατική συμπεριφορά;».

Παράγοντες της λίγκας επιχείρησαν να τον μεταπείσουν λέγοντας του, «είναι καθαρό τυπικό το θέμα της επικύρωσης, δεν υπάρχει λόγος να φύγεις».

Ο πρόεδρος της Λάρισας απάντησε: «Όχι, κάνετε λάθος γιατί υπάρχουν διάφορες ερμηνείες. Αν είναι τυπικό το θέμα γιατί αλλάξατε αυτά που είχαμε πει αρχικά; Η βαθμολογία δεν πρέπει να επικυρωθεί».

Ο Κώστας Πηλαδάκης αναφέρθηκε και στο ηθικό κομμάτι της υπόθεσης αυτής και επικαλέστηκε την απόφαση του συνεταιρισμού για το θέμα της αδειοδότησης: «Αφού έχουμε πει ότι σε περίπτωση υποβιβασμών για μη αγωνιστικούς λόγους, να μένουν μόνο ομάδες της κατηγορίας. Γιατί να επικυρώσουμε την βαθμολογία; Πρέπει να προστατεύουμε τα συμφέροντά μας».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αντέδρασε έντονα: «Δεν θα έπρεπε να μιλάτε εσείς για θέματα ηθικής. Από αυτούς που είμαστε εδώ μέσα, μόνο του Ψωμιάδη και του Μπέου άνοιξαν τα τηλέφωνα, κανενός άλλου».

Το αμέσως επόμενο βήμα, ήταν να αποχωρήσει ο Κώστας Πηλαδάκης από τη συνεδρίαση.

Πηγή:sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags