Facebook Pixel Μάγκας ο Κιελίνι - Φοβερή δήλωση για το δάγκωμα του Σουάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-05-02 19:30:00

Μάγκας ο Κιελίνι - Φοβερή δήλωση για το δάγκωμα του Σουάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάγκας ο Κιελίνι - Φοβερή δήλωση για το δάγκωμα του Σουάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντρίκεια δήλωση από τον αμυντικό της Γιουβέντους, ο οποίος ήταν το θύμα της... τρέλας του Σουάρες στο Μουντιάλ 2014!

Τί κι αν "έφαγε" μια... γεμάτη δαγκωματιά από τον Λουίς Σουάρες την ώρα του αγώνα, αλλά ο Ουρουγουανός ούτε καν είδε την κόκκινη κάρτα και η Ιταλία αποκλείστηκε;

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι ουσιαστικά υπερασπίστηκε τον αντίπαλό του για την ενέργειά του που προκάλεσε σάλο στο Μουντιάλ του 2014!

Ο Ιταλός αμυντικός τόνισε ότι ο Σουάρες θα έπρεπε απλώς να αποβληθεί και πως η ποινή που του επιβλήθηκε στη συνέχεια (τετράμηνος αποκλεισμός) ήταν υπερβολική!

"Το δάγκωμα έπρεπε να επιφέρει κόκκινη κάρτα, που ήταν αυτό που είπα στον διαιτητή. Κατόπιν, όμως, δεν αισθάνθηκα πικρία γι' αυτόν και θεώρησα μάλιστα ότι η βαριά τιμωρία που του επιβλήθηκε ήταν λίγο υπερβολική. Για μένα, ό,τι έγινε κατά τη διάρκεια του αγώνα σταμάτησε με τον τελικό σφύριγμα", δήλωσε ο Κιελίνι και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνάντησή τους στο Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ απαντώντας το εξής:

"Όταν τον είδα στον προημιτελικό του Champions League, τον χαιρέτησα χωρίς πρόβλημα. Σκεφτόμουν μόνο τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα".

Θυμηθείτε το περιστατικό:
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags