Facebook Pixel Δώστε το από τώρα στον Κριστιάνο - Με χατ τρικ διέλυσε μόνος του την Ατλέτικο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-05-02 23:36:00

Δώστε το από τώρα στον Κριστιάνο - Με χατ τρικ διέλυσε μόνος του την Ατλέτικο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δώστε το από τώρα στον Κριστιάνο - Με χατ τρικ διέλυσε μόνος του την Ατλέτικο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο θρυλικός Ρονάλντο ουσιαστικά απέκλεισε από σήμερα την Ατλέτικο, αφού με τρία δικά του γκολ έκανε τη ρεβάνς... τυπική διαδικασία και στέλνει τη Ρεάλ στον τελικό!

Η Ρεάλ μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση, παρουσιάστηκε πολύ επιθετική από την αρχή και έστειλε το… μήνυμα στην Ατλέτικο ότι η βραδιά δεν θα ήταν εύκολη. Στο 7’ οι γηπεδούχοι «προειδοποίησαν», αλλά βρήκαν μπροστά τους τον Όμπλακ που απέκρουσε αρχικά το σουτ του Καρβαχάλ και εν συνεχεία την εξ’ επαφής προσπάθεια του Μπενζεμά. Στο 10’, ωστόσο, ο Σλοβένος τερματοφύλακας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και η Ρεάλ άνοιξε το σκορ. Οι αμυντικοί απομάκρυναν σέντρα του Ράμος, όμως η μπάλα έφτασε στον Κασεμίρο που γύρισε με τη μια και ο Ρονάλντο έκανε το 1-0 με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή!

Ακόμα και μετά το γκολ η Ρεάλ συνέχισε να επιτίθεται. Ο Όμπλακ υποχρεώθηκε σε σπουδαία επέμβαση σε κεφαλιά του Βαράν στο 16, ενώ η Ατλέτικο φάνηκε επιθετικά στο 17’, όταν ο Νάβας έπεσε στα πόδια του Γκαμεϊρό εμποδίζοντάς τον να βγει μόνος του σε άδειο τέρμα μετά από κάθετη του Γκριεζμάν. Ακόμα μια τεράστια ευκαιρία χάθηκε για τη Ρεάλ στο 29’ όταν το φοβερό γυριστό του Μπενζεμά από σέντρα Ρονάλντο έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ η Ατλέτικο «απάντησε» στο 32’ με κοντινή προβολή του Γοδίν που έφυγε άουτ μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκριεζμάν. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η Ρεάλ χαμήλωσε τον ρυθμό της και άφησε την κατοχή στην Ατλέτικο, αλλά ακόμα κι έτσι έδειχνε πως ελέγχει το ματς, αφού δεν απειλήθηκε ξανά.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο, αφού η Ρεάλ φάνηκε να επαναπαύεται στο προβάδισμά της, ενώ η Ατλέτικο έδειχνε ανήμπορη να φτιάξει έστω και μια ευκαιρία της προκοπής για να ισοφαρίσει. Τα νεύρα και τα σκληρά μαρκαρίσματα κυριάρχησαν, ενώ ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι δεν υπήρχε ούτε μια καλή στιγμή για 28 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Μέχρι που σε εκείνο το σημείο η Ρεάλ πέτυχε και δεύτερο γκολ χάρη στην τεράστια κλάση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Συγκεκριμένα, στο 73’ ο Μπενζεμά θέλησε να πασάρει στον Πορτογάλο, ο Φιλίπε Λουίς έκανε κακή απομάκρυνση στέλνοντας την μπάλα πάνω στον Ρονάλντο και αυτός «κεραυνοβόλησε» τον Όμπλακ από το ύψος της μεγάλης περιοχής!

Ωστόσο, το προσωπικό σόου του Ρονάλντο δεν είχε τελειώσει ακόμα. Ολοκληρώθηκε στο 86’ όταν πήρε το γύρισμα πάρε-βάλε του Βάθκεθ και έκανε το 3-0 από κοντά τελειώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση από απόψε!

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ (46’ Νάτσο), Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Ίσκο (67’ Ασένσιο), Μόντριτς, Κρόος, Μπενζεμά (77’ Βάθκεθ), Ρονάλντο

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε):Όμπλακ, Σάβιτς, Γοδίν, Φιλίπε Λουίς, Λούκας, Γκάμπι, Σαούλ (57’ Γκαϊτάν), Κόκε, Καράσκο (68’ Κορέα), Γκαμεϊρό (57’ Τόρες), Γκριεζμάν
 

42v3423434 от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags