Facebook Pixel Ποιος Σπανούλης; Αυτός ο παικταράς "καθάρισε" την Εφές - Ο κρυφός άσος και η απουσία-βόμβα με ΤΣΣΚΑ!
Μπάσκετ
| 2017-05-02 23:59:00

Ποιος Σπανούλης; Αυτός ο παικταράς "καθάρισε" την Εφές - Ο κρυφός άσος και η απουσία-βόμβα με ΤΣΣΚΑ!

Ποιος Σπανούλης; Αυτός ο παικταράς "καθάρισε" την Εφές - Ο κρυφός άσος και η απουσία-βόμβα με ΤΣΣΚΑ!

Hγέτης ο "V-Span", ωστόσο άλλος καθόρισε το μεγάλο παιχνίδι κι έστειλε τους Πειραιώτες στην Πόλη. Γιατί πονοκεφαλιάζει από τώρα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εν όψει Φάιναλ Φορ; 

Ο Ολυμπιακός τα κατάφερε απέναντι σε μία σκληροτράχηλη Εφές, έκανε το 3-2 και έτσι θα συμμετάσχει στο 10ο Φάιναλ Φορ της ιστορίας του.

Πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία, η οποία έχει ήδη μπει στο βιβλίο της ιστορίας, ασχέτως τι θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη. Την αγαπημένη, θυμίζουμε, πόλη των Πειραιωτών, του Σπανούλη, του Πρίντεζη, του Μάντζαρη και των άλλων παιδιών που ήταν τότε στο θαύμα…

Οι "ερυθρόλευκοι" κόντρα στην Εφές είχαν σε μεγάλη βραδιά τον τεράστιο Βασίλη Σπανούλη, αλλά η διαφορά έγινε από το γεγονός ότι πήραν σημαντικά, κομβικά πράγματα και από άλλους παίκτες, όπως ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο 22χρονος φόργουορντ πέτυχε δύο μεγάλα τρίποντα στην τρίτη περίοδο, όταν η Εφές πήγε να πλησιάσει απειλητικά και έτσι έδωσε αέρα νίκης στην ομάδα του. Πολύ καλός ήταν και ο Γιώργος Πρίντεζης, ενώ "κρυφή" δουλειά έκανε ο Κώστας Παπανικολάου με καίρια δράση στο αμυντικό κομμάτι.

Το ματς όμως τελείωσε, η πρόκριση ήρθε και ο Ολυμπιακός θα αρχίσει πλέον να σκέφτεται τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη, την οποία είχε νικήσει στο αντίστοιχο παιχνίδι του 2015, στη Μαδρίτη.

Τα πράγματα εκεί δε θα είναι φυσικά εύκολα, καθώς όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, θα είναι πολύ δύσκολο να έχει τον Λοτζέσκι σε αυτά τα ματς, αν και κάτι τέτοιο θα οριστικοποιηθεί τις αμέσως επόμενες μέρες.

Το Φάιναλ Φορ γίνεται στις 19-21 Μαϊου στην Πόλη και στο "Σινάν Ερντέμ". "Φέρτε μας το ευρωπαϊκό" φώναζαν οι φίλοι του Ολυμπιακού και το μόνο σίγουρο είναι ότι προπονητές και παίκτες θα τα δώσουν όλα για να τους κάνουν για μία ακόμη φορά υπερήφανους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags