Facebook Pixel Τι είπε για τον ΠΑΟΚ ο Ανέστης;
| 2017-05-03 10:48:00

Τι είπε για τον ΠΑΟΚ ο Ανέστης;

Τι είπε για τον ΠΑΟΚ ο Ανέστης;

Γιατί ο Δικέφαλος του Βορρά θα έχει περισσότερο άγχος από την ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου; Διαβάστε τι είπε ο γκολκίπερ της Ένωσης

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιάννης Ανέστης θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ έχει το άγχος ενόψει του τελικού του Κυπέλλου, προσθέτοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να μπουν αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό.

Στη media day της ΑΕΚ μίλησε ο Γιάννης Ανέστης ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με τον γκολκίπερ της ΑΕΚ να επισημαίνει τη σπουδαιότητα αυτού του αγώνα για την Ένωση.

«Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Έχουμε προετοιμαστεί, έχουμε άλλες δυο ημέρες μπροστά μας. Πρέπει να μπούμε δυνατά για να κρατήσουμε στην κατοχή μας το Κύπελλο», υπογράμμισε ο Ανέστης.

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ πάει με χαμηλούς τόνους στον τελικό: «Εμείς τα καταφέραμε και την προηγούμενη χρονιά. Θα πάμε χωρίς άγχος. Το άγχος το έχει ο ΠΑΟΚ, γιατί έχει καιρό να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο. Όπως είπα, εμείς θα πρέπει να μπούμε δυνατά και να πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το τι πρέπει να προσέξει περισσότερο η ΑΕΚ: «Εμείς πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι, δυνατά και να κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε και πιστεύω θα νικήσουμε…».

Για το τι σημαίνει γι’ αυτόν ο τελικός, με βάση ότι υπήρχε η άτυχη στιγμή στο τέλος με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά: «Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να μπω από την αρχή του παιχνιδιού για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και πιστεύω στο τέλος θα τα καταφέρουμε». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags