Facebook Pixel ΡΟΥΚΕΤΕΣ από Κόκε! "Ψάχνω επενδυτή, απλήρωτοι οι παίκτες, να φύγει ο Καρυπίδης!"
| 2017-05-03 13:28:00

ΡΟΥΚΕΤΕΣ από Κόκε! "Ψάχνω επενδυτή, απλήρωτοι οι παίκτες, να φύγει ο Καρυπίδης!"

ΡΟΥΚΕΤΕΣ από Κόκε! "Ψάχνω επενδυτή, απλήρωτοι οι παίκτες, να φύγει ο Καρυπίδης!"

Ο Ισπανός πρώην άσος του Άρη καταφέρθηκε ξανά εναντίον του προέδρου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ τονίζοντας πως πρέπει να φύγει, υποστήριξε πως οι ποδοσφαιριστές είναι απλήρωτοι, ενώ επισήμανε πως κάνει διερευνητικές επαφές προκειμένου να φέρει στον Άρη κάποιον νέο επενδυτή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανάρτησή του στο facebook
: «Δεν έχω κάτι να χωρίσω με τον κ. Καρυπίδη. Βλέπω ότι ο Άρης δεν τα πάει καλά και είναι πολύ δύσκολο να ανεβεί στη Super League. Δε γίνεται ο Άρης να παραμείνει στη Β’ Εθνική. Η Λαμία είχε ένα πρόβλημα σε ένα παιχνίδι με υπεράριθμους ξένους. Έπρεπε να γίνει μεγαλύτερο θέμα από την πλευρά του Άρη προκειμένου να ωφεληθεί ο σύλλογος. Πρέπει επιτέλους σε αυτήν την ομάδα να σταματήσουν τα ψέμματα του Καρυπίδη. Από το πρώτο λεπτό που ήρθε στον Άρη λέει ψέμματα».

Για τα ψέμματα που, όπως ισχυρίζεται, λέει ο Καρυπίδης: «Οι παίκτες είναι απλήρωτοι. Μόλις φύγει ο Καρυπίδης τότε θα αρχίσουν να λένε όλοι ότι είναι απλήρωτοι. Μιλάω με παίκτες του Άρη. Είμαστε οκτώ βαθμούς πίσω από τη Λαμία. Κάνουμε μια κακή χρονιά. Να φύγει από τον Άρη και να αφήσει κάποιον άλλον να πάρει την ομάδα».

Για τις κινήσεις που κάνει για τον Άρη: «Ψάχνω να βρω επενδυτή για τον Άρη, όμως, στο εξωτερικό δεν θέλει να βάλει κανείς λεφτά στην Ελλάδα. Πρέπει να είναι Έλληνας ο επενδυτής».

Για το γεγονός ότι δεν θέλει να φύγει ο Καρυπίδης: «Δεν ξέρω πώς θα φύγει, αλλά πρέπει να φύγει. Αν δεν φύγει ο Άρης θα μείνει άλλα δύο χρόνια στη Β’ Εθνική».

Για το τι του λένε οι παίκτες του Άρη: «Δεν θέλουν να πουν δημόσια ότι είναι απλήρωτοι γιατί θα έχουν προβλήματα. Μόλις φύγει, όμως, θα το πουν όλοι. Εγώ θα προσπαθήσω να δω τι μπορώ να κάνω για τον Άρη. Αυτός, όμως, πρέπει να φύγει σίγουρα. Πρώτα απ’ όλα δεν ξέρει από ποδόσφαιρο. Και το δεύτερο είναι ότι λέει ψέμματα».

Για το αν προτίθεται να βάλει λεφτά στον Άρη: «Όχι εγώ, άλλοι άνθρωποι θα βάλουν λεφτά. Εγώ θα βάλω το μυαλό μου και τις γνώσεις μου».

Για τις αλλαγές που θεωρεί επιβεβλημένες: «Όταν είσαι οκτώ βαθμούς πίσω από τη Λαμία, όλα είναι πολύ κακά. Ποια είναι η Λαμία; Η Ρεάλ Μαδρίτης;»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags