Facebook Pixel Τρομερή είδηση για Πασχαλάκη - Μιλάμε για τεράστιο βήμα!
| 2017-05-04 10:18:00

Τρομερή είδηση για Πασχαλάκη - Μιλάμε για τεράστιο βήμα!

Τρομερή είδηση για Πασχαλάκη - Μιλάμε για τεράστιο βήμα!

Τι συμβαίνει στην καριέρα του εξαιρετικού τερματοφύλακα του ΠΑΣ;

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι από τους πιο καλούς και εξελίξιμους τερματοφύλακες στην Superleague, αφού από τον Πανθρακικό είχε αρχίσει να δείχνει ψήγματα του ταλέντου του.

Οι φετινές του εμφανίσεις με τον ΠΑΣ είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές κι έτσι το όνομά του έχει, ήδη, εμπλακεί σε ρεπορτάζ του εξωτερικού και κυρίως με ομάδες της Serie A.

To ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων επιβεβαίωσε στο calciomercato.it και ο μάνατζερ του παίκτη, Γιάννης Παπαδόπουλος, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει ονόματα συλλόγων.

«Υπάρχουν σύλλογοι που έχουν εκφράσει την εκτίμησή τους από τη στιγμή που θεωρείται ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του ελληνικού πρωταθλήματος», ανέφερε και συνέχισε:

«Προτιμώ να μην δώσω ονόματα αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω το ενδιαφέρον από την Ιταλία και τους είπα να έρθουν σε επαφή με τον σύλλογο. Είμαι σίγουρος πως ο σύλλογος είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει το καλοκαίρι και εκείνος θα ήταν πολύ ευτυχισμένος να παίξει στη Serie A. Αν έρθει μια επίσημη πρόταση, θα τη συζητήσουμε για να κάνουμε την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags