Facebook Pixel Ρεκόρ απουσιών!
| 2011-01-14 22:59:00

Ρεκόρ απουσιών!

Ρεκόρ απουσιών!

Για πρώτη φορά την φετινή χρονιά ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με τόσα προβλήματα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει επτά απουσίες και προσεύχεται να μην υπάρξουν και άλλες μέχρι τo Σάββατο και το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκο...
 

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη, τρεις τιμωρημένους ποδοσφαιριστές λόγω καρτών, όπως οι Άριελ Ιμπαγάσα, Βασίλης Τοροσίδης και Γιάννης Μανιάτης, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες θα στερηθούν τις υπηρεσίες και των τραυματιών, Μοϊσές Ουρτάδο και Ντουντού Σεαρένσε, οι οποίοι ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Χολέμπας λόγω ίωσης, όπως και ο κλινήρης Νέμεθ.

 Για τον λόγο αυτό, μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Ερνέστο Βαλβέρδε, ανακοίνωσε τα ονόματα, μόλις, 17 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Ποτουρίδης, Λεάντρο, Γ. Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Φετφατζίδης, Ρόμενταλ, Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ριέρα, Φουστέρ, Μιραλάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags