Facebook Pixel Η απολογία του Μοντεστό και οι …Ακαδημίες του ΠΑΟΚ - «Δέχθηκα επίθεση από τους οπαδούς της ΑΕΚ»!
| 2017-05-04 19:23:00

Η απολογία του Μοντεστό και οι …Ακαδημίες του ΠΑΟΚ - «Δέχθηκα επίθεση από τους οπαδούς της ΑΕΚ»!

Η απολογία του Μοντεστό και οι …Ακαδημίες του ΠΑΟΚ - «Δέχθηκα επίθεση από τους οπαδούς της ΑΕΚ»!

Στην κατηγορηματική διάψευση όσων είχε γράψει στην έκθεσή του ο παρατηρητής της ρεβάνς ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, Κώστας Βρακάς, προχώρησε μέσω της κατάθεσής του ο Φρανσουά Μοντεστό.

Τον λόγο πήρε στην αρχή ο Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων «Καταγγείλαμε σήμερα το πρωί τον παρατηρητή Βρακά για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων του στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου, την προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ και την πειθαρχική επιτροπή».

«Ο Βράκας δεν κατέγραψε εν γνώσει του τους οπαδούς της ΑΕΚ που κλώτσησαν τον Μοντεστό. Ο Μοντεστό επίσης δεν μιλάει ελληνικά και δεν μπορεί να του έχει πει ''θα δεις τι θα πάθεις''», είπε ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού, ενώ καταλήγοντας προσπάθησε να ακυρώσει την αξιοπιστία του παρατηρητή λέγοντας ότι ο γιος του παίζει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ!

Στην απολογία του ο Φρανσουά Μοντεστό υποστήριξε:«Επέστρεψα στην Ελλάδα πριν από επτά μήνες. Δεν μιλάω καθόλου ελληνικά. Έχω παίξει πάνω από 20 χρόνια ποδόσφαιρο και ποτέ δεν είχα προβλήματα. Πάντα σέβομαι τους αντιπάλους. Μετά το τέλος του αγώνα πήγα να πάρω τους παίκτες και να φύγουμε, όταν και δέχθηκα επίθεση από διαπιστευμένους οπαδούς της ΑΕΚ. Ήταν εκεί ο παρατηρητής και του είπα στα αγγλικά “βλέπετε ότι με χτυπάνε και πρέπει να το γράψετε”. Δεν τον απείλησα και δεν τον ακούμπησα. Αν το έκανα, το έκανα άθελά μου. Αλλά δεν τον ακούμπησα ποτέ. Αρνούμαι τα όσα έχει γράψει, δεν ξέρω γιατί τα έχει γράψει όλα αυτά. Πρέπει να ερωτηθεί ο ίδιος», είπε αρχικά.

«Στην αρχή του αγώνα πήγα στον τέταρτο και ήρθε να μου πει ότι δεν έχω δικαίωμα να το κάνω. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα όποτε πήγαινα να διαμαρτυρηθώ ερχόταν και μου το έλεγε πολύ συχνά», κατέληξε ο Μοντεστό.


Ο Ολυμπιακός είχε έτοιμο το υπόμνημά του, όχι όμως και ο ΠΑΟΚ. Μετά τα σχετικά παράπονα από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» τελικά η έδρα αποφάσισε να κατατεθούν τα υπομνήματα των δύο ΠΑΕ το πρωί της Παρασκευής μέχρι τις 10.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags