Facebook Pixel Άσος της ΑΕΚ «ξεφτίλισε» το ελληνικό ποδόσφαιρο!
| 2017-05-06 21:56:00

Άσος της ΑΕΚ «ξεφτίλισε» το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Άσος της ΑΕΚ «ξεφτίλισε» το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Η ατάκα του μόλις έφτασε στο Πανθεσσαλικό θα μείνει στην ιστορία, αφού… έβγαλε στην σέντρα όλους τους (αν)αρμόδιους για το φιάσκο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μπορεί το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να διεξήχθη κανονικά στον Βόλο (υπήρξε απλά μισή ώρα καθυστέρηση στην σέντρα), ωστόσο τα όσα τραγικά και επικίνδυνα συνέβησαν εντός και εκτός του Πανθεσσαλικού Σταδίου, θα μείνουν στην ιστορία.

Το ξύλο έξω από το γήπεδο με τα ΜΑΤ, οι μάχες σώμα με σώμα στην κερκίδα μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και φυσικά τα αμέτρητα δακρυγόνα που έριξε η Αστυνομία, αμαύρωσαν την… γιορτή που θα έμενε στην ιστορία, όπως μας είχε ενημερώσει με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ.

Αυτοί που την… πλήρωσαν βέβαια χωρίς να φταίνε ήταν οι χιλιάδες φίλαθλοι που πήγαν απλά στον Βόλο για να δουν το παιχνίδι και φυσικά οι ποδοσφαιριστές των δύο συλλόγων. Ένας εξ αυτών πάντως, ήταν έξαλλος μόλις κατέβηκε από το πούλμαν και ενημερώθηκε για όσα γινότουσαν, εκείνη την ώρα στο Στάδιο.

Ο λόγος για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος με μία ατάκα του, ξεφτίλισε κόσμο και κοσμάκη. Ο άσος της ΑΕΚ, βγάζοντας στην… σέντρα όλους τους αν-αρμόδιους, είπε σε άνθρωπο της ΕΠΟ που συνάντησε μπροστά του: «Μπράβο! Συγχαρητήρια, φοβερή διοργάνωση, τα καταφέρατε και πάλι…»!

Τι παραπάνω να πούμε εμείς, όταν μιλάνε οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags