Facebook Pixel Γι’ αυτό ευθύνονται ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!
| 2017-05-07 18:32:00

Γι’ αυτό ευθύνονται ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Γι’ αυτό ευθύνονται ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Για τα… ρεζιλίκια που ζήσαμε και είδαμε σε live μετάδοση στον τελικό του Κυπέλλου, υπάρχουν συγκεκριμένοι υπεύθυνοι με ονόματα και διευθύνσεις. Ωστόσο, και οι δύο ομάδες, δεν γίνεται να ισχυρίζονται πως δεν έχουν καμία ευθύνη!

Προφανώς φταίνε όσοι δέχθηκαν και συμφώνησαν να γίνει το παιχνίδι στο συγκεκριμένο γήπεδο, ενώ όλοι γνώριζαν πως κάτι τέτοιο ήταν άκρως επικίνδυνο και όπως αποδείχθηκε, για τα… καπρίτσια συγκεκριμένων ανθρώπων, μπήκαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Μπορεί οι «κάφροι» να ήθελαν να σκοτωθούν και να προσπάθησαν να το πετύχουν βγάζοντας μαχαίρια και κατσαβίδια, ωστόσο η Αστυνομία θα έπρεπε είτε να μην τους επιτρέψει να πλησιάσουν ο ένας τον άλλον είτε να δηλώσει αδυναμία να ελέγξει το γήπεδο και συνεπώς να μην επιτρέψει την διεξαγωγή του ματς.

Από τη στιγμή που συμφώνησαν να γίνει ο τελικός στον Βόλο και επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο όλοι όσοι… φώναζαν την προηγούμενη εβδομάδα, η ευθύνη βαραίνει την ΕΠΟ, την Αστυνομία και φυσικά την Πολιτεία!

Ωστόσο, δεν γίνεται οι δύο ομάδες να θεωρούν πως δεν έχουν καμία ευθύνη. Από τη στιγμή που μοίρασαν μόνες τους τα εισιτήρια, έχουν και την αποκλειστική ευθύνη για όσους μπήκαν στο γήπεδο και ήταν στην δική τους εξέδρα. Τόσο απλό τόσο κατανοητό…

Αν διαφωνούν οι σύλλογοι και θεωρούν πως δεν μπορούν να ελέγξουν σε ποια χέρια πάνε τα δικά τους εισιτήρια, είτε θα πρέπει την επόμενη φορά να τα μοιράσει όλα η ΕΠΟ είτε θα πρέπει αύριο το πρωί, να βγάλουν στην φόρα μόνες τους οι ομάδες τους… δολοφόνους που κυκλοφορούσαν με μαχαίρια στην κίτρινη και στην ασπρόμαυρη εξέδρα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags