Facebook Pixel "Πρέπει να βελτιωθούμε"
| 2011-07-12 15:52:00

"Πρέπει να βελτιωθούμε"

"Πρέπει να βελτιωθούμε"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε στο περιθώριο της πρωινής προπόνησης του Ολυμπιακού για την δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία και για το ρόστερ που έχει στα χέρια του.

«Πιστεύω κάνουμε καλή δουλειά στις προπονήσεις στις οποίες βλέπω και κάποιους παίκτες καινούργιους όπως είναι οι Κάταϊ, Γκρμπιτς και Φέισα, τους οποίους δεν τους ξέρω καλά. Σιγά-σιγά οι νέοι παίκτες πρέπει να μπουν στον ρυθμό της ομάδας και νομίζω ότι το καταφέρνουμε αυτό όσο περνάει ο καιρός. Δουλεύουμε αρκετά στην προπόνηση και σε πράγματα που αφορούν τον τρόπο παιχνιδιού μας», τόνισε ο Ισπανός προπονητής και πρόσθεσε:

«Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα φέτος γιατί πέρυσι είχαμε μόνο το πρωτάθλημα και το κύπελλο, ενώ φέτος θα έχουμε και το Champions League και σίγουρα θα πρέπει να βελτιωθούμε για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε. Πρέπει να έχουμε μεγάλο ρόστερ και για αυτό έχουμε τόσους παίκτες για να μπορούμε να συμμετέχουμε το ίδιο καλά σε όλες τις διοργανώσεις».

Όσον αφορά στους νεαποκτηθέντες παίκτες είπε:

«Ο Κάταϊ και ο Γκρμπιτς είναι πιο επιθετικοί ποδοσφαιριστές, ενώ ο Φέισα είναι πιο αμυντικός παίκτης, αλλά δεν μπορώ ακόμα να τους κρίνω γιατί είναι νωρίς. Ο Δασκαλάκης έχει ακόμα το πρόβλημα στη μέση και ο Μαρκάνο με τον Χαβίτο μπαίνουν ήδη σε έναν υψηλό ρυθμό. Είμαστε ακόμα στις πρώτες μας ημέρες δεν έχουμε παίξει ούτε καν φιλικό και δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για κανέναν».

Για την αξιολόγηση του ρόστερ είπε:

«Είμαστε 23 παίκτες και 4 τερματοφύλακες, θα έρθουν και οι Μέλμπεργκ, Ρόμενταλ και πιστεύω ότι είμαστε αρκετοί. Περίπου είναι αποφασισμένο για το ποιοι θα αποχωρήσουν, αλλά στα φιλικά θα δούμε και επιπλέον πράγματα».

Τέλος, για τις καιρικές συνθήκες στο Ζέεφελντ δήλωσε:

«Ο καιρός δεν ξέρει κανείς πώς μπορεί να είναι κάθε ημέρα. Βλέπετε και εσείς ότι μία κάνει κρύο, μία ζέστη και μία βρέχει. Σίγουρα δεν βαριόμαστε εδώ που είμαστε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags