Facebook Pixel Ατάκες που θα συζητηθούν από Αναστασιάδη για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, τελικό Κυπέλλου και Κούγια!
| 2017-05-08 23:40:00

Ατάκες που θα συζητηθούν από Αναστασιάδη για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, τελικό Κυπέλλου και Κούγια!

Ατάκες που θα συζητηθούν από Αναστασιάδη για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, τελικό Κυπέλλου και Κούγια!

Τι είπε για το μέλλον του, για την απομάκρυνσή του από την ΑΕΛ, για το φετινό πρωτάθλημα, αλλά και για τα όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Άγγελος Αναστασιάδης, κατά την απονομή των βραβείων του συνδρομητικού καναλιού για την καλύτερη συναδελφική δήλωση της τρέχουσας σεζόν με παραλήπτη τον προκάτοχό του και διάδοχό του, Σάκη Τσιώλη.

"Αυτά τα πράγματα είναι για μένα προτεραιότητες. Πρέπει να τιμάς τους ανθρώπους που πιστέυεις ότι έχουν αφήσει το στίγμα τους. Ήταν χρέος μου", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια ρωτήθηκε κι απάντησε:

Για την απομάκρυνση του από την ΑΕΛ: "Δεν ξέρω ακόμη γιατί με έδιωξε. Δεν με έχει ενημερώσει κανείς. Έδιωξε όλους από την Κ17, Κ20. Οι δικαστές δεν έχουν βγάλει απόφαση. Δεν ξέρουν αν με έδιωξε γιατί ο κύριος Κούγιας είπε ότι εγώ έφυγα.

Σημασία έχει ότι η ΑΕΛ είναι στην κατηγορία. Ο στόχος δεν ήταν αυτός, ο στόχος είναι πάντα υψηλός σε όλα τα αποδυτήρια που μπαίνω.

Μετά τη νίκη με τον Ολυμπιακό, είπα ότι δεν θα είναι εύκολη η συνέχεια. Χάσαμε εύκολα ματς και δεν είχαμε την αυτοσυγκέντρωση.

Η απόδειξη είναι ότι η πρώτη ομάδα που νίκησε τον Ολυμπιακό με όλα τα κομμάτια (Μιλιβόγιεβιτς και Ιντέγε) ήταν η ΑΕΛ. Αποδεικνύεις ότι μπορείς να το κάνεις. Το θέμα πόσο μπορείς να συνεχίζεις να το κάνεις. Λίγες φορές μια μεγάλη ομάδα δεν μπορεί να κάνει αυτά που μπορεί. Ο χρόνος ήταν με το μέρος μας".

Για το εάν έχει μετανιώσει για κάποια πράγματα που έχει κάνει: "Για πολλά πράγματα έχω μετανιώσει. Όχι γι' αυτά που είπα, αλλά γι' αυτά που έκανα. Εκείνο που έχει στιγματίσει την καριέρα μου είναι ότι ποτέ δεν έριξα ευθύνες σε κανέναν. Πάντα αναλάμβανα τις ευθύνες".

Για το πρωτάθλημα της τρέχουσας σεζόν: "Ήταν ένα πρωτάθλημα που κάθε ομάδα θα μπορούσε να νικήσει τον πρώτο. Ο Ηρακλής που κινδύνευε, δεν έχασε από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και πολύ δύσκολα τον κέρδισε ο Ολυμπιακός".

Για την προσπάθεια του Ολυμπιακού να ενσωματώσει νέους ηλικιακά παίκτες: "Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να φτιάξει νέα ομάδα και να πάρει το πρωτάθλημα ταυτόχρονα κι έλειψε να το πληρώσει. Δεν το έκανε ούτε όταν πήρε το 40ό με 40 βαθμούς. Πρώτη φορά το βλέπω όσο παίζω μπάλα ή προπονώ. Για μένα ήταν πρόκληση".

Για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: "Ντροπή. Κατάντια για το ποδόσφαιρο. Μας βλέπει όλος ο κόσμος, δεν μπορούμε να κρυβόμαστε. Μας έχουν με το δάχτυλο στη σκανδάλη από UEFA και FIFA. Μόνο κακό κάνει αυτό. Κανείς από τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές δεν προκάλεσε. Οι δηλώσεις ήταν νορμάλ. Δεν υπήρχε λόγος".

Για τον ΠΑΟΚ: "Να μην ασχολείται ο ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό κλπ. Αυτό κάνει αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ. Είναι κι αυτοί στη διεκδίκηση των στόχων. Ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν ήταν εκτός διεκδίκησης. Κι όταν ήμουν εγώ διεκδικούσε. Δεν ήταν μακριά. Για το εάν θα τους κατακτήσει ή όχι παίζουν ρόλο πολλά πράγματα.

Ξέρετε ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα. Έχασε από την ΑΕΚ, καλύτερος  προπονητής ο Χιμένεθ. Έχασε από ΠΑΟ, καλύτερος προπονητής ο Ουζουνίδης. Έχασε από τον ΠΑΟΚ, καλύτερος προπονητής ο Ίβιτς. Ο Αναστασιάδης που κέρδισε τον Ολυμπιακό, είναι παρωχημένος;"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags