Facebook Pixel "Δικέφαλη" σύσκεψη κορυφής
| 2011-07-12 17:13:00

"Δικέφαλη" σύσκεψη κορυφής

"Δικέφαλη" σύσκεψη κορυφής

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης συζήτησε με τον Μανόλο Χιμένεθ και τον τιμ μάνατζερ Βασίλη Δημητριάδη, για τις μεταγραφές της ομάδας και την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο Χιμένεθ ενημερώθηκε για την συμφωνία της ΑΕΚ με την Κέρκυρα για την απόκτηση του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, καθώς για την μεταγραφή του Ελφαρ Χέλγκασον. Ο Ισπανός τεχνικός της Ενωσης έδειξε ικανοποιημένος για την παραμονή του Κώστα Μανωλά που του… λύνει τα χέρια στην άμυνα, μια και δεν χρειάζεται άλλη ενίσχυση (υπάρχουν και οι Δέλλα, Κάλα και Μπουγαΐδης).

Οσον αφορά την μεταγραφή επιθετικού, δεν υπάρχει κανένα… βέτο για την απόκτηση του Ναμπίλ Μπαχά από πλευράς Χιμένεθ. Ο Μαροκινός φορ είναι στην λίστα των υποψήφιων και η ΑΕΚ προσπαθεί αν φέρει κάτι καλύτερο και πιο… αξιόπιστο επιθετικά με τις δυνατότητες που έχει. Παράλληλα, τονίστηκε στον Χιμένεθ ότι θα γίνει ακόμα μία προσπάθεια για τον Γιώργο Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού.

Το σημαντικό πάντως για τον Χιμένεθ (κάτι που τόνισε και στην σύσκεψη) είναι ότι αύριο ξεκινά η προετοιμασία της ΑΕΚ, με το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ στην διάθεση του. Και αυτό είναι που… μετρά πολύ για την δουλειά του Χιμένεθ αυτό το καλοκαίρι.

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags