Facebook Pixel Τριανταφυλλάκος κι επίσημα
| 2011-07-12 17:51:00

Τριανταφυλλάκος κι επίσημα

Τριανταφυλλάκος κι επίσημα

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος είναι και με τη "βούλα" παίκτης του Άρη, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του για τρία χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Τριανταφυλλάκου από τον Οδυσσέα Αναγέννησης. Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως επιθετικός υπέγραψε σήμερα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΡΗ. Έχει γεννηθεί στις 16/07/1991, έχει ύψος 1.86 και είναι 80 κιλά.

Έχει αγωνιστεί με την φανέλα του Οδυσσέα Αναγέννησης τα τρία τελευταία χρόνια στην Football League 2 συνολικά σε 78 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου. Πέρσι σε 29 αγώνες (και δύο κυπέλλου) πέτυχε 9 γκολ.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της υπογραφής των συμβολαίων ο πoδοσφαιριστής μιλώντας στο www.arisfc.gr επεσήμανε: «Εδώ και αρκετό καιρό γνώριζα για το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από την Λίγκα. Πολλές ομάδες είχαν προσεγγίσει και την Αναγέννηση για την απόκτησή μου και τελικά ο ΑΡΗΣ ήταν αυτός που αποτελεί για μένα την καλύτερη επιλογή. Πλέον ανήκω σε μία πολύ μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την ομάδα και να πάρω μέρος στην προετοιμασία, πλέον φορώντας την φανέλα του ΑΡΗ».

Ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί με την ομάδα του ΑΡΗ στο Καρπενήσι αύριο"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags