Facebook Pixel Και η Μπεσίκτας στο σκάνδαλο!
| 2011-07-12 19:09:00

Και η Μπεσίκτας στο σκάνδαλο!

Και η Μπεσίκτας στο σκάνδαλο!

Μετά τη Φενέρμπαχτσε και την Τράμπζοσπορ, εμπλεκόμενη στο σκάνδαλο των στημένων στην Τουρκία φέρεται να είναι και η Μπεσίκτας.
 

Μετά την Φενέρμπαχτσε και την Τραμπζονσπόρ, ακόμη μία μεγάλη δύναμη του τουρκικού ποδοσφαίρου φαίνεται πως εμπλέκεται στο σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων, το οποίο συγκλονίζει τη γειτονική χώρα. Σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου ειδήσεων «Αναντολού», η αστυνομία συνέλαβε τον αντιπρόεδρο της Μπεσίκτας, Σερντάρ Ανταλί, και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ταϊφούρ Χαβουτσού.

Οι δύο παράγοντες προσήχθησαν αρχικά για ανάκριση στα κεντρικά γραφεία της αστυνομικής διεύθυνσης Κωνσταντινούπολης και στη συνέχεια συνελήφθησαν, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστό ποιες κατηγορίες τους βαρύνουν.

Από τις 3 Ιουλίου, όταν ξεκίνησε η επιχείρηση των διωκτικών αρχών, περισσότερα από 80 άτομα έχουν συλληφθεί -μεταξύ τους αρκετοί παράγοντες αλλά και ποδοσφαιριστές- ως ύποπτοι για συμμετοχή στο "στήσιμο" 19 αγώνων της μεγάλης κατηγορίας της περιόδου 2010-11. Εξ αυτών, 26 άτομα συνεχίζουν να κρατούνται.

Πηγή:Tovima.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags