Facebook Pixel Οι επιζώντες της Σαπεκοένσε επέστρεψαν στο σημείο του δυστυχήματος... (BINTEO)
| 2017-05-10 16:45:00

Οι επιζώντες της Σαπεκοένσε επέστρεψαν στο σημείο του δυστυχήματος... (BINTEO)

Οι επιζώντες της Σαπεκοένσε επέστρεψαν στο σημείο του δυστυχήματος... (BINTEO)

Σε μια συγκλονιστική στιγμή, οι ποδοσφαιριστές που επέζησαν του τραγικού αεροπορικού ατυχήματος, που ξεκλήρισε τη βραζιλιάνικη ομάδα, γύρισαν στον τόπο του θλιβερού δυστυχήματος...

Η Σαπεκοένσε επέστρεψε στον τόπο του τραγικού δυστυχήματος που πριν έξι μήνες έχασαν τη ζωή τους 71 άνθρωποι.

Ήταν 28 Νοεμβρίου το 2016 όταν η αποστολή της Σαπεκοένσε ταξίδευε στο Μεδεγίν για να αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Νασιονάλ, ωστόσο το αεροπλάνο που μετέφερε την ομάδα, το τεχνικό επιτελείο και άλλα μέλη της ομάδας συνετρίβη με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους 71 άνθρωποι.

Έξι μήνες μετά ο βραζιλιάνικος σύλλογος επιστρέφει στο Μεδεγίν, αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσει την Ατλέτικο για το Ρεκόπα Σουνταμερικάνα. Η αποστολή της Σαπεκοένσε βρίσκεται στην Κολομβία ήδη από την Τρίτη και μάλιστα οι τοπικές αρχές την υποδέχθηκαν με τιμές και κόκκινο χαλί.

Το ταξίδι έκαναν και τέσσερις επιζώντες από εκείνη τη μοιραία πτήση της 28ης Νοεμβρίου. Οι ποδοσφαιριστές Άλαν Ρούσελ, Έλιο Νέτο και Τζάκσον Φόλμαν και ο δημοσιογράφος Ραφαέλ Ενζέλ ακολούθησαν τη Σαπεκοένσε στο Μεδεγίν προκειμένου να επισκεφθούν τον λόφο που έγινε το τραγικό δυστύχημα και συγκλόνισε τον πλανήτη.

Μέσα σε φορτισμένο κλίμα έβλεπαν το σημείο της συντριβής και δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους. Αργότερα και οι τέσσερις επισκέφθηκαν ξανά το νοσοκομείο για να ευχαριστήσουν ξανά το ιατρικό προσωπικό που τους έσωσε τη ζωή...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags