Facebook Pixel Μαύρη μέρα για τον ΠΑΟΚ: Πάμπλο, έξι στο ημίχρονο δεν έφαγε κανείς!
| 2017-05-10 17:32:00

Μαύρη μέρα για τον ΠΑΟΚ: Πάμπλο, έξι στο ημίχρονο δεν έφαγε κανείς!

Μαύρη μέρα για τον ΠΑΟΚ: Πάμπλο, έξι στο ημίχρονο δεν έφαγε κανείς!

Μία από τις πιο «δύσκολες» μέρες για τις Ακαδημίες του Δικεφάλου είναι η σημερινή, μετά το μεγάλο… στραπάτσο της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία.
 

Ανεπανάληπτη συντριβή υπέστη η Κ-20 του ΠΑΟΚ από το αντίστοιχο τμήμα του Ατρόμητου, καθώς σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος, οι Περιστεριώτες διέσυραν τον «Δικέφαλο του Βορρά» με 7-0 και ενώ στο ημίχρονο το σκορ της αναμέτρησης ήταν στο 6-0.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Κώστα Παρθενίου ήταν ο Αντώνης Τριμμάτης που πέτυχε καρέ τερμάτων μόλις από το πρώτο ημίχρονο, ενώ τα υπόλοιπα γκολ έβαλαν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί του Ατρόμητου, Στρούγγης (που σκόραρε δύο φορές) και Χρουσιέλ.

Το 1-0 διαμορφώθηκε στο 12’ από τον Στρούγγη, ενώ στο 21’ ο Τριμμάδης άρχισε το δικό του ρεσιτάλ, κάνοντας το 2-0. Το 3-0 διαμόρφωσε στο 25’ ο έτερος σέντερ μπακ της ομάδας, Χρουσιέλ, με τη σκυτάλη να περνά στον Τριμμάδη που πέτυχε τρία γκολ μέχρι τη λήξη του α’ ημιχρόνου (32’, 41’, 45’). Στο β’ ημίχρονο ο Ατρόμητος... έσβησε τις μηχανές και απλά έκανε το 7-0 στο 79’ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Στρούγγη.

Βαθμολογικά πάντως υπάρχει μεγάλη διαφορά, καθώς οι Θεσσαλονικείς απέχουν 12 βαθμούς από την ομάδα του Ατρομήτου!

Ατρόμητος (Κώστας Παρθενίου): Κίναλης, Γιαταγανάκης, Τζίνοβιτς, Στρούγγης, Χρουσέλ, Λαζαρίδης, Δαλκαφούκης, Παυλής, Τριμμάτης, Κότσικος, Παναγιωτόπουλος. Έπαιξαν και οι Χαραλάμπους, Κάιο, Κρουτρούλης

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Κανελίδης, Παπαθανασίου, Γιαλαμίδης, Kιντίδης, Πολύζος, Μίσκοβιτς, Kozak, Χατζηδίμπας, Σταθόπουλος, Χατζηστραβός, Τζοβάρας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags