Facebook Pixel Πέταξε λευκή πετσέτα ο τυπάρας;
| 2011-07-12 19:57:00

Πέταξε λευκή πετσέτα ο τυπάρας;

Πέταξε λευκή πετσέτα ο τυπάρας;

Πρώτος αρχηγός ο Σαριέγκι, ακολουθούν Κατσουράνης, Τζόρβας και τέταρτος ο Λέτο. Ο άνθρωπος που έχει τσακωθεί με τη μισή Παιανία! Παρόλα αυτά ο Καραγκούνης έμεινε εκτός…

Ο πεπειραμένος χαφ του Παναθηναϊκού ζήτησε μόνος του να εξαιρεθεί από τη διαδικασία, όπως και ο Βύντρα, για αυτό το όνομά του δεν βρέθηκε μέσα σε εκείνους που θα φορούν το περιβραχιόνιο τη νέα σεζόν. Ο «τυπάρας» γνωρίζει πολύ καλά ότι η χρονιά θα είναι δύσκολη για εκείνον, από την άποψη ότι δεν είναι μέσα στις επιλογές του Φερέιρα για τη βασική 11άδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει καλά τον Καραγκούνη και την επιθυμία του να παίζει πάντα, αλλά θεωρεί ότι είναι, πλέον, μεγάλος, αργός και «ταλαιπωρεί» πολύ την μπάλα. Για αυτό δεν πρόκειται να του δώσει φανέλα βασικού, παρά σε κάποια παιχνίδια που οι «πράσινοι» θα χρειάζονται από το πρώτο λεπτό το στιλ παιχνιδιού του «Κάρα».

Σε συνδυασμό, μάλιστα, με το γεγονός ότι έχει γίνει ήδη μία νύξη να μειώσει τις αποδοχές του, σε ένα συμβόλαιο που το επόμενο καλοκαίρι ολοκληρώνεται, κάποιοι που είναι χρόνια στην ομάδα λένε ότι ο «Κάρα» έχει ξενερώσει. Είναι έτοιμος να πετάξει λευκή πετσέτα, αν και δεν ταιριάζει στον μαχητικό χαρακτήρα του μία ενέργεια όπως αυτή.

Το γεγονός, πάντως, ότι εξαιρέθηκε από τη διαδικασία για τους αρχηγούς, κάτι δείχνει. Τουλάχιστον ότι γνωρίζει πως δεν θα έχει πολύ χρόνο συμμετοχής και δεν υπήρχε λόγος να ψηφιστεί αυτός πρώτος αρχηγός και να φοράει το περιβραχιόνιο κάποιος άλλος. Όπως ακριβώς έγινε στην περίπτωση του Σαριέγκι με τον Κατσουράνη, καθώς μέσα στη σεζόν που έρχεται περισσότερο να παίζει «κάπτεν» ο Κατσούρ παρά ο Βάσκος…  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags